Vanzari schele metalice de inalta calitate de la Luc Invest si avantajele asociate acestor echipamente destinate constructiilor profesionale

17 ianuarie 2017
Autor:
Fortin

Servicii de vanzari schele metalice de calitate superioara de la Luc Invest

Luc Invest printre multe alte servicii se ocupa si de vanzari schele metalice care se dovedesc a fi o varianta optima pentru multi dintre specialistii din domeniul constructiilor. Practic schelele sunt niste structuri provizorii dar importanta lor este mult mai mare decat pare la prima vedere. Caracteristicile si avantajele care insotesc serviciile de vanzari schele metalice sunt:
Sistemele de schele se pot monta si demonta cu usurinta;
Sunt modulare ceea ce inseamna ca asamblarea lor se poate face si pe bucati si sa ridicati schele la inaltimea dorita;
Ofera acces usor la etajele superioare;
Sunt sigure si ofera un suport stabil indiferent de inaltimea la care se lucreaza.
Schelele sunt de mai multe tipuri si anume: schele fixe de fatada, schele mobile, schele reglabile de interior. Fiecare dintre acestea, in momentul in care vine vorba despre vanzari schele metalice vin impreuna cu toate accesoriile pentru a facilita montajul.

Cele de fatada suporta o greutate de pana la 300 kg iar cele mobile o greutate de pana la 200 kg. Sistemul de ancorare este realizat cu ajutorul diblurilor iar inaltimea la care se pot ridica porneste de la 15 m pana la 50 m.

Indiferent daca este vorba despre simple amenajari interioare sau despre lucrari de reparatii pe fatada cladirilor schelele sunt nelipsite din cadrul proiectelor de constructii.

Luc Invest ofera posibilitatea de a realiza lucrari in conformitate cu specificatiile proiectelor de constructii. In momentul in care beneficiarul vede ca firma de constructii cu care colaboreaza detine echipamentele necesare pentru realizarea constructiilor in mod automat asociaza firma respectiva cu profesionalismul.

Contactati chiar azi Luc Invest pentru o oferta de pret personalizata

Prin intermediul acestor vanzari schele metalice va oferim un intreg set de avantaje pe care trebuie neaparat sa le includeti in activitatea dumneavoastra. Indiferent ca vorbim despre inchirierea unor echipamente sau despre achizitionarea lor, compania dumneavoastra va capata in mod automat imaginea unor profesionisti care pot sa ofere lucrari la cele mai inalte standarde.

Serviciile de vanzari schele metalice nu numai ca vin cu aceste avantaje mentionate in aceste cateva randuri dar si oferta de pret este una mai mult decat avantajoasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti prin e-mail sau completand formularul de contact de pe pagina noastra iar specialistii nostri va vor intocmi o oferta de pret personalizata.

Ne puteti contacta si telefonic la numarul 0745 410 817. Detalii si informatii despre produsele pe care le comercializam sau inchiriem, inclusiv vanzari schele metalice puteti gasi pe site-ul nostru www.lucinvest.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram