Cuverturi si lenjerii de pat pentru orice buzunar pe DecoStores

17 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Ofertele de lenjerie pentru pat din mediul online acopera o gama larga de dimensiuni, culori, materiale si, nu in ultimul rand de preturi, astfel incat exista cate un articol pentru orice buget, nevoie sau gust. Avem nevoie, insa, de o platforma care sa ne aduca solutii practice si, totodata, deosebit de elegante.

Daca importanta lenjeriilor de calitate nu mai trebuie sublinata de nimeni, cuverturile sunt extrem de importante in protejarea mai ales a paturilor tapitate de micile accidente care se pot produce in fiecare secunda. Astfel, in momentul de fata DecoStores contine peste 230 de modele de cuverturi elegante de pat care pot fi cumparate cu sume cuprinse intre 50 si 1600 de lei. Dintre acestea, anumite modele sunt matlasate, iar din punctul de vedere al brand-urilor prezente intre aceste oferte, se regasesc marci cunoscute cum ar fi Reig Marti, Nordal, Issimo Home, Hibsh, Clasy, Bloomingville, Anatolia sau Alhambra.

Gama de culori disponibila pentru aceste articole este practic nelimitata, astfel ca sigur se va gasi ceva care sa corespunda cerintelor dumneavoastra.

Mii de produse la sectiunea lenjeriilor de pat a site-ului DecoStores

Studierea acestor oferte presupune intr-adevar un efort considerabil, avand in vedere ca este compusa din peste 2400 de articole din gama lenjeriilor de pat a site-ului DecoStores, promovate online si selectate cu profesionalism din oferta magazinelor partenere de profil. Evident, atunci cand se mentioneaza modele de lenjerii sub 100 RON, se discuta de fapt doar de fete de perna sau lenjerii speciale pentru copii.

Dintre varietatile disponibile, este util sa se mentioneze lenjeriile de o persoana, creponate, de damasc, de bumbac satinat, UNI, 3D sau din bambus.

Gusturile in materie de cuverturi pentru paturi sunt atat de diverse incat in topul popularitatii comenzilor anterioare se regasesc atat variante basic, de cateva zeci sau sute de lei, dar si modele extrem de sofisticate care depasesc pragul de 1000 RON. Dintre acestea, se remarca o superba varianta fabricata din bumbac egiptean si avand broderii delicate, care se vinde la u pret de peste 1080 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram