Mobilier living modular ultimul trend in design interior acum pe Henderson

12 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Pentru un design interior reusit, in pas cu ultimele tendinte in materie de design interior, te poti gandi sa alegi corpuri de mobilier modular living, foarte versatil si care arata de milioane. Mobilierul modular, foarte potrivit in living deoarece este extrem de practic imbinand multe caracteristici optime, adecvate stilului cotidian contemporan. Arata foarte bine, este incapator si se potriveste cu noile modele robuste de canapele extensibile.

Gratie modelelor de mobilier living modular, caminul tau va fi unic

Modelul Duebi de mobilier modular living care este alcatuit din doua polite de forma rectangulara intersectate este foarte amplu. Are in plus un cub galben in paralelipipedul superior, usa avand deschiderea spre dreapta si un paralelipiped galben mai scund in cel inferior, tip sertar, formand o compozitie moderna. Un alt corp interesant este cel format dintr-un set de polite, una mica amplasata sus iar cealalta joasa, supradimensionata, ce intersecteaza corpul vertical. Mai dispune de doua dulapuri suspendate, unul cubic si celalalt paralelipipedic.  Culoarea structurei este o nunata de gri ciment iar blatul are culoarea stejar inchis.

Urmatorul tip de mobilier modular living este total iesit din comun. Doua dulapuri suspendate superioare ample sunt asezate deasupra a doua dulapuri identice ca lungime dar mai scunde. Un blat prelungeste aceasta structura spre dreapta iar in extremitate o constructie din polite intersectate jucaus dau caracter acestei piese unice de mobilier. Structura este de culoare alba in timp ce blatul e de culoarea stejarului. Montajul se poate face si in oglinda, cu blatul spre stanga, in functie de preferinte.

Trebuie sa alegi mobilier de calitate in caminul propriu cand vrei sa dureze mult. Acesta aduce identitate si evidentiaza personalitatea membrilor familiei. Mobilierul modular pentru living este cel mai adecvat pentru o amenajare in stil contemporan ce se asorteaza usor cu celelalte obiecte de uz casnic. Acesta imbina functionalul cu practicul si esteticul, intr-un mod inedit si surprinzator. Musafirii tai vor fi uimiti de aspectul lejer si totodata elegant pe care locuinta ta il capata atunci cand alegi mobilier de buna calitate de la Henderson.

Henderson este un magazin online cu mobilier modular living si nu numai, ce isi propune sa devina cel mai mare retailer din Romania. Cu zeci de mii de produse de la peste 300 producatori, aplica preturi corecte raportate la calitate, fiind un competitor cu potential.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram