Vopsele auto April 91 25 de ani de calitate rezistenta si diversitate

10 ianuarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Cu o experienta de mai bine de 25 de ani in producerea si comercializarea de vopsele auto in toata tara, April 91 se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si confera culoare fiecarei industrii. Calitatea vopselurilor iti este garantata de intreaga experienta, la fel si rezistenta acestora, iar preturile sunt competitive!

Din anul 1991 vopsele auto April 91 se afla printre preferatele romanilor

April 91 isi incepe activitatea ca societate comerciala in Bucuresti in anul 1991, luna aprilie, dupa cum bine iti poti da seama din numele companiei. Inca de la inceput, April 91 a cucerit acest domeniu de activitate cu lacuri si vopsele auto in mii de nuante, calitate si rezistenta de top.

Compania nu a stat pe loc nicio clipa si in cei 25 de ani de activitate s-a dezvoltat continuu si a scos pe piata numai produse de cea mai buna calitate, produse de top care au castigat increderea romanilor din toata tara. Astfel, April 91 activeaza in prezent nu numai in capitala, ci si in judete precum Brasov, Covasna si Harghita, Sibiu si Mures.

In toate centrele April 91 clientii beneficiaza de vasta experienta a intregii echipe, de personal calificat, priceput si cu multa daruire, de produse care satisfac orice exigenta in acest domeniu. In fiecare zona in care activeaza, April 91 a infiintat si centre de colorimetrie, astfel incat prepararea vopselurilor avand ca destinatie industria, domeniul constructiilor sau cel auto a atins in ziua de astazi perfectiunea.

De asemenea, in centrele April 91 din tara vopseaua dorita se poate imbutelia in spray-uri. Ce presupune acest lucru? De fiecare data cand are nevoie, fiecare client in parte isi poate retusa singur masina, iar preturile pentru vopselele auto April 91 sunt competitive si accesibile tuturor!

Gama de vopsele auto April 91 este extrem de variata

Atunci cand vine vorba despre vopsirea autoturismelor si a vehiculelor comerciale trebuie sa alegi calitatea inainte de toate, insa nici varietatea nu strica, mai multe optiuni inseamna o alegere mai inteleapta, exact pe necesitatile tale.

April 91 a inteles ca trebuie sa ofere calitate si varietate in acest domeniu si tocmai de aceea pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele vopsele auto de top:

  1. Vopsea auto computerizata. In functie de codul masinii, April 91 iti obtine exact culoarea masinii, totul este computerizat si extrem de exact, potrivirea este perfecta, iar rezultatul final va fi exceptional, masina ta va arata ca noua. Nu conteaza marca autovehiculului, echipa April 91 prepara orice cod de culoare. Ai nevoie de ajutor? Reprezentantii April 91 te vor ajuta sa identifici corect codul de culoare pe care-l are vopseaua masinii tale si, in plus, te vor ajuta sa gasesti solutia optima pentru finisare auto ca la carte;
  2. Vopsea auto ready mix 1K si 2K.

Insa la April 91 gasesti si lacuri auto, intaritori, grunduri, spray-uri filler, diluanti, insonorizante, masticuri, chituri, degresanti, abrazive, polish-uri auto, paste de matuit, benzi de izolat, benzi de mascare, scule profesionale pentru vopsit si diferite accesorii precum mastile, manusile, sitele, paharele, filtrele, lavetele si manusile antisilicon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram