Sucuri pentru detox de la RawCoco De ce sa alegi o cura de detoxifiere?

10 ianuarie 2017
Autor:
Suits Advertising

Ce reprezinta de fapt o cura de detox cu sucuri?

Dietele de slabit cu sucuri de detox a ajuns in ultimii ani o adevarata moda si din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceste cura de detoxifiere cu sucuri pentru a reusi sa dea jos cateva kilograme sau doar pentru o sanatate mai buna.

Totusi, nu multa lume stie multe detalii despre sucurile pentru detoxifiere, asa ca cei de la RawCoco au decis sa vorbeasca mai mult despre acest aspect.

Multa lume asociaza termenul de detoxifiere cu alcool, droguri sau medicamente sau o considera o metoda rapid de slabit. Insa scopul adevarat al detoxifierei cu sucuri este extrem de simplu: de a elimina din organism substante chimice, aditivi din alimente si poluanti pentru un organism cat mai curat.

Cura de detox cu sucuri te poate ajuta sa scapi rapid de durerile de cap care apar fara nicio cauza, ba mai mult, cura de detox cu sucuri poate ajuta memoria, intarii unghiile si parul, iti poate purifica sangele si iti poate stimula sistemul imunitar.

Cate tipuri de detoxifiere cu sucuri exista?

La RawCoco vei gasi sucuri pentru detox de mai multe tipuri, cum ar fi:

  • Detoxifiere scurta – cateva zile sau chiar 24 de ore.
  • Detoxifiere lunga – aceasta metoda include schimbarea alimentatiei (renuntarea la zahar, carbohidrati, sucuri din comert) si un consum mai mare de legume si fructe sanatoase.

Este esential sa ceri parerea unui specialist, mai ales in cazul in care este vorba de diete de detox pe care sa nu le poti duce singur la indeplinire.

Despre RawCoco

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

In 2014, RawCoco a castigat premiul “Deserturile raw vegan ale anului”, prin voturi primite de la comunitatea raw vegan, dar si de la persoane care apreciaza dulciurile traditionale. Cu fiecare desert creat, cu fiecare suc terapeutic conceput, cu fiecare vizita dulce in cofetarie, cu fiecare workshop incheiat cu zambete si promisiuni de viata sanatoasa, RawCoco a devenit o comunitate, o familie, un loc cald si dulce unde fiecare alege ce are nevoie pentru bunastarea sa.

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. “Hrana inteligenta” sau portii de “sanatate la pahar” sau de “sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, pe www.rawcoco.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram