Scaune de bucatarie si bar de la DecoStores

6 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

In aceasta perioada, ne gandim la solutii si idei noi de reamenajare a locuintei sau gradinii. In multe situatii, articolele de mobilier din mediul online nu corespund asteptarilor noastre. Daca dorim sa facem schimbari care sa fie apreciate de toti musafirii, merita sa investim in piese de calitate, cu design modern. Acum avem la dispozitie o platforma care ne aduce modele versatile si practice, cu ajutorul carora vom avea o casa stilata si plina de culoare.

Pe site-ul DecoStores vom descoperi modelele de scaune destinate bucatariilor moderne, dar si variante stilate tip bar. Acestea sunt vandute de cei mai importanti retaileri online din Romania.

Bineinteles, scaunele promovate online pot fi utilizate dincolo de scopurile lor initiale, mai ales avand in vedere design-urile extrem de diverse ori inspirate ale modelelor lansate in ultima perioada. In momentul de fata, gasim peste 150 de variante de scaune pentru bar in ofertele DecoStores  la preturi cuprinse intre 168 si 5940 de lei. Dupa cum s-a mentionat mai sus, nu trebuie sa aveti in minte clasicele si monotonele variante traditionale, unele articole contemporane nici nu ar putea fi conceptualizate ca fiind de bar in absenta etichetei respective.

Culorile disponibile la gama scaunelor de acest tip pot fi utilizate in orice context, dar mai ales intr-o incapere cu puternic aspect modern. Dealtfel, brand-urile prezente ca furnizori in cazul scaunelor din aceasta categorie sunt dintre cele mai apreciate in domeniu: Tomasucci, Pedrali, Nordal, Metalmobili, Hubsch, Eichholtz, Domitalia, Dialma Brown, Dan Form sau Bloomingville.

Sutele de modele de scaune de bucatarie promovate online

Site-ul de mobila este mereu alaturi de cumparatorii online cu idei "fresh". Alaturi de multe alte solutii ingenioase pentru casa ta, oferta platformei DecoStores este completata prin sutele de modele de scaune de bucatarie promovate online cu profesionalism. Aceste articole se inscriu intr-un interval de pret extrem de extins, de la 28 RON pana la peste 4000 de lei. Preturile sunt, in cadrul acestei selectii rafinate, cat se poate de accesibile.

Luand in considerare acest aspect, nu este de mirare ca din punctul de vedere al popularitatii scaunelor de bucatarie in randul clientilor anteriori, modelele aflate frecvent la reduceri costand astfel sub 300 de lei ocupa primele locuri in top.

Scaunele din aceasta categorie ocupa un spectru cromatic extrem de larg, iar ca forme diversitatea este uimitoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram