Inscrieti va copilul la o renumita cresa particulara Bucuresti Academia Strumfilor

6 ianuarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Daca pana nu demult, la moda era ca mama sa stea acasa cu copilul pana ce acesta crestea suficient de mare incat sa isi incalzeasca mancarea singur, acum lucrurile s-au mai schimbat. Mamele nu mai vor sa stea acasa, intretinute, ci prefera sa plece la munca si sa asigure un trai mai bun celor mici. Acestea lucreaza cot la cot cu tatii si isi fac o cariera frumoasa, punand mare accent si pe familie, desigur. Ce fac mamicile cand se intorc la serviciu si nu au cu cine lasa copiii? Ce ne facem cand nu avem incredere in bone iar bunicii sunt activi si nu au timp de stat cu cei mici? Ii inscriem la o cresa particulara Bucuresti, desigur. Aici suntem siguri ca prichindeii au parte de toata atentia personalului calificat, cu experienta, si ca li se schimba scutecul la timp, li se ofera lapticul si masa la timp, si au activitati specifice varstei.

Pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor, inscrieti-i din timp la o cresa particulara!

Programul nu va permite sa stati acasa non-stop cu copilul, oricay de mult v-ati dori acest lucru. Iar pentru a avansa in cariera si pentru a va putea plati datoriile de zi cu zi si ratele la banca, trebuie sa mergeti la serviciu. Copilasul insa nu trebuie neglijat si lasat in grija vecinilor, rudelor, bunicilor care sunt ocupati, bolnavi sau complet lipsiti de rabdare. Copilul trebuie inscris la cea mai renumita cresa particulara Bucuresti, localizata in sectorul unu al capitalei, Academia Strumfilor!

In cadrul acestei crese particulare, toti copiii sunt bine ingrijiti, stau intr-un cadru placut, intr-un ambient minunat, sunt atent supravegheati de doamnele si de ingrijitoarele foarte bine pregatite, cu multa experienta si pasiune pentru ceea ce fac. Dvs. trebuie sa stati linistit, ca si parinte, pentru ca puiul dvs. este pe maini bune. Nimeni nu il va neglija, nimeni nu ii va face rau, si va exista in permanenta cate o preocupare minunata, adecvata varstei sale. Jucarii moi, deloc periculoase, desene pe pereti captivante, un personal demn de toata lauda, curatenie exemplara - acestea sunt cele mai importante atuuri ale unei crese particulare sector 1! Mergeti linistita la munca si asigurati confortul familiei si al copilului, stiind ca il lasati pe maini bune!

Cresa particulara sector 1 Bucuresti - locul ideal in care copilul sa inceapa sa exploreze lumea

Gradinita Academia Strumfilor are si sistem de cresa particulara. Aceasta ofera un mediu educational corespunzator varstei, locatia este amenajata cu mobilier in culori vii, cu personaje de desene animate pe pereti, cu jocuri si jucarii, carti si obiecte care ii ajuta pe cei mici sa invete lucruri noi. De asemenea, copilul dvs., chiar daca are o varsta frageda, va putea sa interactioneze in mod ludic cu colegii sai si cu doamnele ingrijitoare, si va avea parte de un program de masa si de somn adecvate, asa cum le avea si acasa. Inscrieti-va copilul la cresa particulara sector 1 Bucuresti, Academia Strumfilor si nu veti regreta alegerea facuta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram