Truse si pensule machiaj profesionale pentru pasionati de la Afrodita s

5 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Cand vezi culorile glam din trusele de pe Afrodita's este foarte greu sa nu iti doresti cel putin una noua. Pentru ca atunci cand vezi o trusa cu multe culori stii ca iti va trebui si doua variante mai mici pentru poseta. Iar daca tot este vorba de machiaj merg bine impreuna niste pensule profesionale noi de pe acelasi site de cosmetice.

Eu una as opta pentru acest site cu o oferta bogata si preturi rezonabile! Ei au o gama larga de produse atent selectate, la preturi foarte bune si de calitate superioara. Acum vei avea de ales intre nu mai putin de 400 de truse de machiaj de pe Afrodita's disponibile la preturi corecte. In functie de culoarea tenului tau poti alege o trusa in culori calde sau una in nuante reci sau mixte.

Platforma promoveaza atat produse sofisticate, cu multe culori si prevazute cu sertare dar si trusele mai simple, intr-un numar mai redus de culori. Tot pe site gasesti truse de make-up complete dedicate profesionistilor din domeniu si celor pasionati de aceasta arta a infrumusetarii.

Vezi categoria pensulelor de machiaj profesionale de pe Afrodita's - pentru un "arsenal" complet

Un set complet de 18 pensule de uz profesional din par natural, cu manerul din lemn costa putin peste 100 ron. Aceasta combinatie de materiale le face foarte durabile in timp iar aplicarea machiajului cu ajutorul unei pensule profesionale este net superioara. Ca sa iti creezi un arsenal complet, alege din categoria pensulelor de machiaj profesionale de pe Afrodita's si nu vei regreta. Ei au seturi complete de pensule de acest gen, fabricate din materiale naturale si la preturi fara concurenta. Daca ai deja un set complet acasa si ai nevoie doar de cateva articole pentru a-ti completa colectia, site-ul iti pune la dispozitie o paleta bogata de "solutii".

O pensula ideala este cea din par de miel, cu par bogat, perfecta pentru aplicarea pudrei sau a fardului. Manerul din lemn face sa fie foarte usor de manuit. Pretul ei este de mai putin de 30 ron.

Asadar daca te numeri printre pasionatii de machiaj, alege cu incredere produsele din gama profesionala de pe site. Platforma este foarte bine aprovizionata cu produse dedicate ingrijirii corporale, a parului, a unghiilor, produse pentru infrumusetare, epilare si tonifiere. Nu inultimul rand au o gama larga de parfumuri de lux de la branduri internationale de top.

Tot aici gasesti o gama vasta de articole pentru dotarea saloanelor. Daca vrei sa iti aprovizionezi salonul cu produse de calitate (nu uita de gama pensulelor profesionale, destinate machiajului perfect!) alegerea se va dovedi una foarte inspirata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram