Sticla colorata de la SecuritInternational ro – asigura luminozitate si confort casei tal

21 decembrie 2016
Autor:
Fortin

Infiintata in anul 1991, SecuritInternational a avut sansa sa se dezvolte si sa intreprinda cunostinte noi. Astfel, produsele companiei se potrivesc pentru orice locuinta care se doreste a fi amenajata cu stil si sa i se ofere o pata de culoare. Prin intermediul SecuritInternational veti avea posibilitatea sa achizitionati sticla colorata de cea mai buna calitate in functie de preferintele dumneavostra.

Tipuri de sticla colorata prin SecuritInternational

Sticla colorata este considerata de multi designeri ca fiind un produs modern si potrivit pentru a fi instalat in multe spatii interioare. Sticla colorata este un produs care poate fi un grozav inlocuitor al faiantei, dar si a gresiei. Acest produs este produs in diverse forme, culori si dimensiuni in functie de locul amenajarii. Orice incapere se poate transforma imediat intr-un interior cu un aspect inedit.
SecuritInternational.ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de sticla colorata din care sa alegeti:
Sticla colorata Lacobel – poate fi instalata in bucatarii / bai / hoteluri / receptii sau orice alt loc in functie de preferintele beneficiarilor. Sticla colorata realizata de aceasta companie este produsa pentru a rezista circa 25 de ani, iar dumneavoastra va puteti bucura linistiti de aspectul pe care il ofera.

Montarea de sticla colorata se face foarte repede si usor, fiind instalata peste gips carton sau chiar peste vechea faianta, iar adezivul este schimbat cu siliconul. Dimensiunea si gama de culori a acestei sticle Lacobel sunt foarte diversificate, iar beneficiarul este cel care alege in funtie de preferinte. In plus, sticla este foarte usor de curatat si intretinut. Asadar, sticla colorata Lacobel este moderna si reprezinta o solutie inedita de a placa peretii din locuinta dumneavostra, ce ofera un plus originalitate si luminozitate.

Sticla colorata Emailat – este disponibila sub forme si culori diferite in functie de cerintele beneficiarilor. Acest tip de sticla este pusa spre vanzare sub forma de panouri, reprezentand solutia ideala de a placa peretii dintr-o locuinta sau din orice spatiu. In plus, sticla colorata Emailat se poate instala si in centre comerciale / baruri / restaurante / cluburi / birouri, care doresc sa fie amenajate intr-un mod deosebit. Sticla colorata de tip Emailat se poate produse la cald prin aplicarea de vopsele speciale dupa executarea operatiunilor de finisare, iar la rece se executa invers. Asadar, sticla colorata Emailat se poate instala in orice locuinta sau spatiu, ce se doreste a fi amenajata in functie de bunul gust si preferintelor dumneavoastra.

Cum se achizitioneaza sticla colorata de la SecuritInternational?

SecuritInternational este compania care va pune la dispozitie sticla colorata si nu numai de foarte buna calitate si la un pret avantajos pentru fiecare buzunar.
Daca va doriti produse de calitate de la SecuritInternational.ro puteti oricand sa plasati o comanda online sau sa sunati la numarul de telefon: 021.321.31.77.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram