Cele 5 1 avantaje pe care le ai apelând la o florarie online

21 decembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Vremurile se schimbă, timpul parcă intră la apă şi nu de puţine ori ne trezim nostalgici după anii din urmă, când parcă aveam ceva mai multă tihnă. Astăzi zilele de lucru sunt din ce în ce mai lungi şi, din păcate, din ce în ce mai stresante. Pot trece săptămâni bune până la o oră de linişte, timp în care ratăm deseori aniversări ale celor dragi sau ale amintirilor pe care le împărtăşim cu ei.

Însă trăim în secolul 21 şi nu mai trebuie să fim nevoiţi să alegem între carieră şi cei dragi. Pentru aceia dintre noi pentru care ziua de lucru se termină aproape de închiderea florăriilor s-au inventat florăriile online. Iar dintre acestea, Olla oferă şi serviciul livrare flori astăzi, pentru cei cu agenda plină sau, de ce nu, pentru cei spontani şi impulsivi.

Iata care sunt principalele avantaje pe care le au clienții florăriei online Olla:

  1. Comanda se face rapid, din doar câteva click-uri. Într-o florărie online lucrurile sunt simple: alegi categoria - în funcţie de sezon, de tipul cadoului floral sau de ocazia cu care vrei să oferi flori, alegi culoarea sau tipul de floare predominant şi momentul în care vrei să fie făcută livrarea. Click şi gata! Cineva va ştii că te-ai gândit la el.
  2. Oferi exact ceea ce comanzi. Pentru că alegi dintre aranjamente florale cu un design prestabilit, ai garanţia că el a fost exersat de zeci de ori înainte de a fi lucrat special pentru tine. În plus, la final, vei primi şi fotografia florilor livrate.
  3. Flori întotdeauna proaspete. Florăria online Olla oferă clienţilor săi posibilitatea de a alege aranjamentele şi buchetele de flori în funcţie de disponibilitatea de livrare. Astfel, acestia au la îndemână opţiunile livrare flori astăzi, începând cu a doua zi sau, în cazul comenzilor speciale, florile vor fi aduse la comandă. Totul , în funcţie de stocul de flori proaspete existent pe piață. In acest fel buchetele îşi vor păstra prospeţimea minim şapte zile.
  4. Alegere personalizată. Pentru că emoţiile celor pe care îi apreciem sunt la fel de importante precum timpul nostru, comandând dintr-o florărie online poţi selecta în funcţie de tipul de floare, culoare sau tipul cadoului floral: buchete de flori , aranjamente, sculptură florală sau decor floral în doar câteva secunde.
  5. Aranjamentele florale sunt livrate cu maximă atenţie, personal. Pentru că sunt lucrate cu grijă la detalii şi întotdeauna din suflet, vor fi aduse personal de către un angajat al atelierului. Ştim cât de importante sunt experienta livrării şi energia pozitivă. În pagina fiecărui produs Olla vei găsi termenul disponibil pentru livrarea comenzii tale. Vei fi contactat întotdeauna, după înregistrarea comenzii, pentru confirmare.
  6. Modalităţi de plată variate. O florărie online îţi va oferi mai multe variante avantajoase de plata: online (prin card), transfer bancar, ramburs (la livrare) prin numerar sau card (POS mobil), la primirea florilor sau la sediul tău – după finalizarea comenzii clientul este contactat pentru a stabili când şi unde doreşte să vină agentul Olla pentru a încasa plata.

 

Cu toate aceste avantaje, de acum a oferi flori este mult mai simplu, chiar și pentru aceia dintre noi prinși în mulțimea sarcinilor de servici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram