Proiecte unice inteligente pentru fiecare situatie in parte

21 decembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Reflex Architecture este o firma de arhitectura si amenajari interioare, formata dintr-o echipa de profesionisti cu experienta de peste de 12 ani in domeniul proiectarii de locuinte si birouri, precum si a cladirilor cu alta destinatie.

Modul nostru de a face proiectare se diferentiaza fata de marea parte a concurentei din piata, prin cateva elemente importante:

- intotdeauna dezvoltam proiecte unicat, optime pentru nevoile fiecarui beneficiar in parte, care se integreza cat mai bine in cadrul contextului fiecarei locatii. Astfel, spre deosebire de proiectantii care produc case tip, pe banda rulanta, din ratiuni pur comerciale, noi am ales sa abordam diferit situatia, preferand ca la dezvoltarea solutiei de arhitectura sa tinem cont de geometria terenului, de gabaritul cladirilor vecine, de orientarea cardinala, astfel incat sa putem valorifica cu success particularitatile fiecarei locatii. In plus, fiecare client are nevoi diferite, preferinte diferite, de unde si nevoia de a dezvolta solutii unicate, specifice fiecarui caz.

- proiectam eficient energetic. In echipa noastra, avem auditori energetici, lucru care ne permite sa alegem in mod optim tipul termoizolatiilor si sa dispunem corect grosimile acestora pe diferite zone ale cladirii. Imbinam cu success esteticul si functionalitatea cladirii, cu eficienta energetica. Astfel ne permitem sa rezolvam in mod inteligent, din punct de vedere al performantei energetice, detalii complexe ale cladirii. Indraznim sa folosim materiale deosebite, cu performante inalte, pentru a putea sa aducem valoare cladirii. Detaliile noastre sunt frumoase, atat ca solutie tehnica, dar si ca imagine finala, perceputa. Instalatiile sunt gandite inteligent, in spiritul economiei de energie, luandu-se in calcul scenariile de utilizare a cladirilor. Cladirile noastre primesc, pe langa proiect, si un certificat energetic care este un document obligatoriu in faza de receptie de la finalul santierului.

Firma noastra proiecteaza in sistem BIM (building information model), astfel incat, pe parcursul proiectarii, beneficiarul are posibilitatea sa vizualizeze 3d toate etapele. Corelarea dintre specialitati este mult mai facila, lucru ce va duce la economii semnificative pe durata santierului. Nu in ultimul rand, costurile ulterioare de exploatare a cladirii, vor fi optime, dat fiind experienta noastra in eficienta energetica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram