S a lansat Hotel Security ro

21 decembrie 2016
Autor:
Content SEO

Zona hoteliera este una extrem de interesanta  si de vie, evoluand de la zi la zi. Majoritatea hotelierilor trec prin adevarate metamorfoze si printr-o evolutie continua pentru a putea face fata cerintelor din ce in ce mai mari de confort si securitate.

Pentru hotelieri, a fost lansat Hotel-Security. Este un site care se ocupa de sisteme de securitate special construite pentru hoteluri. De la  sisteme supraveghere video hoteluri pana la sisteme control acces hotelier, Hotel Security asigura o instalare corecta si o functionare corecta a fiecarui element.

Cine sunt cei de la Hotel Security?

Desi site-ul este nou, oamenii sunt vechi. Cu 12 ani de experienta, peste 600 de clienti multumiti si 170 de proiecte duse la bun sfarsit, cei de la Hotel Security ofera o garantie serioasa atunci cand vine vorba despre integrarea unor solutii complete de securitate hoteliera. Fiecare detaliu conteaza, asadar, merita mentionate urmatoarele elemente:

  • Detinerea unei licente care ii face pe cei de la Hotel Security sa isi desfasoare activitatea intr-un cadru legal;
  • Oferirea unei garantii de pana la 24 de luni pentru fiecare proiect realizat;
  • Asigurarea unei calitati sporite, prin folosirea unor echipamente produse de unii dintre cei mai mari producatori de pe piata.

Ce ofera cei de la Hotel Security?

Serviciile oferite acopera o arie destul de larga in nevoia de securitate. Astfel, asigura o supraveghere video de cea mai buna calitate, solutii de protectie impotriva incendiilor, controlul accesului in hotel si un control total impotriva intrarii prin efractie. Fiecare proiect se bazeaza pe o proiectare atent documentata, alegerea unor produse de calitate pentru infrastructura, punere in functiune si mentenanta.

Scopul fiecarei lucrari este acela de a le oferi clientilor hotelului un confort psihic sporit, stiindu-se in deplina siguranta, dar si acela de a-i asigura pe hotelieri de faptul ca riscurile sunt minime sau chiar inexistente.

Hotel Security este o solutie moderna, aplicata in prezent pentru viitor.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram