Alegeti hote inox profesionale oferite de firma Cominox

20 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Gama hotelor profesionale oferite de firma Cominox cuprinde articole de o calitate deosebita, special concepute pentru a fi utilizate in bucatarii ale unor unitati de catering sau restaurante. Firmele din domeniul HoReCa sunt unul dintre principalii clienti ai acestei companii de top din randul producatorilor de articole si accesorii din aliaje inoxidabile.

Marile lanturi de supermarketuri se inscriu, de asemenea, in randul companiilor care colaboreaza cu firma Cominox, care furnizeaza acestora produse incluse in gama de carucioare inox. Pe langa multe alte articole de mobilier profesional si confectii din otel inoxidabil, veti putea alege si comanda la Cominox hote inox de ventilatie, confectionate conform celor mai moderne standarde ale calitatii. Diverse variante de hote profesionale de perete sau centrale vor fi confectionate cu profesionalism de catre echipa de specialisti a companiei, tehnicieni cu experienta care va vor oferi confectii de o calitate unica.

Hote inox profesionale de calitate de la Cominox

Gama hotelor profesionale este completata de accesoriile din inox alaturi de care aceste produse sunt furnizate, iar clientii vor putea solicita confectionarea unor hote de perete de forma cubica sau tip snack, prevazute cu filtre inox de tip labirint, in numar variabil. Daca este necesar, specialistii Cominox vor executa hote inox cu unul sau doua orificii de evacuare, de forma rotunda sau rectangulara. Totodata, designul modern al hotelor furnizate de aceasta firma performanta include o presetupa de golire a grasimii colectate si un kit de montare a hotei in perete.

Alaturi de bucatariile profesionale, unitatile din industria alimentara producatoare de bauturi racoritoare, sucuri, biscuiti, paste fainoase sau ciocolata fac parte din randul firmelor care colaboreaza cu compania Cominox, pentru hote inox de ventilatie si articole de mobilier profesional.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram