Pulovere barbati si paltoane Haine pe CePortiAzi

20 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

In ceea ce priveste varietatile de pulovere barbati cei care aleg maniera mai lejera a cumparaturilor online sunt privilegiati de CePortiAzi prin numarul impresionant - peste 600 de modele diferite de pulovere.

Exista fara indoiala ceva pentru orice gust sau buzunar, avand in vedere ca aceste pulovere se inscriu ca pret intr-un interval destul de extins, cu modelele cela mai accesibile de pulovere costand cateva zeci de lei, iar cele mai costisitoare se apropie de pragul de 1500 RON cu tot cu reducerile aferente acestui sezon festiv.

Paltoane barbati elegante

Spre deosebire de varietatea puloverelor, doar 13 modele de paltoane barbati sunt in acest moment achizitionabile prin CePortiAzi.

Cu toate acestea, paltoanele disponibile acopera intreaga gama de culori ce sunt considerate acceptabile si dezirabile de la aceste haine. Exista paltoane barbati albastre, gri, maro, negre, rosii sau verzi realizate de Calvin Klein, Fred Perry, Gant sau Y Two Jeans. Marimile disponibile la paltoane sunt S, M, L, XL si XXL.

Magazinul online de haine CePortiAzi

Poate din descrierea de pana acum se trage concluzia ca CePortiAzi este unul de haine barbati insa daca este sa fie luate in considerare intregul spectru de haine pentru femei, cu siguranta s-ar trage concluzia opusa.

In fapt, daca se realizeaza o comparatie strict la nivelul numarului brut de articole de imbracaminte disponibile, in ambele cazuri se discuta despre aproximativ 4000 de modele diferite. Diferenta este realizata in cazul categoriilor, care sun mai numeroase in cazul doamnelor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram