Sute de varietati de tapet disponibile la Henderson

19 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Din magazinul online Hederson puteti achizitiona sute de varietati de tapet, pentru dormitor sau living, astfel ca optiunile dumneavoastra de decorare a peretilor devin practic nelimitate.

Ofertele de tapet pot fi consultate prin accesarea categoriei de decoratiuni, iar prima sub-categorie este dedicata tapetului, draperiilor si perdelelor - articole decorative complementare ce pot, printr-o utilizare inspirata, sa ofere locuintei dumneavoastra o eleganta deosebita si un aer de consideratie aparte.

Peste 700 de modele de tapet

In acest moment, magazinul Henderson pune la dispozitia clientilor sai 738 de modele de tapet cu desing-uri dintre cele mai inspirate, astfel incat oricine isi poate crea un concept de decoratiune a living-ului sau a dormitorului din cateva zeci de click-uri cu un efort minim.

Varietatile de tapet sunt create de firme precum Eijffinger, Portofino sau Yoyo, selectate de Henderson pentru renumele acestora si faptul ca ofera produse certificate pentru piata Uniunii Europene.

O mare parte din produsele componente ale ofertei se livreaza doar la o cerere prealabila, cu termene variate, insa exista si cateva produse standard. Din punct de vedere al pretului, aceste tapeturi standard pot costa pana la 1390 de lei, cum este cazul modelului Portofino Fashion pentru o rola de zece metri patrati.

Acest modele de tapet poate parea costisitor, insa majoritatea clientilor Henderson nu considera pretul ca un criteriu definitoriu. Pentru a ilustra acest aspect, cele mai populare doua varietati costa 173 de lei (pentru o rola cu dimensiunile de 46 x 270 cm) in cazul modelului Mix Mix de la Yoyo si 202 lei pentru modelul de tapet Centesimi al aceluiasi producator (aceleasi dimensiuni).

Dupa cum s-a mai specificat, tapetul face parte din categoria decoratiunilor, iar pentru o imagine mai extinsa a ofertelor Henderson, se poate mentiona ca accesoriile ce pot fi gasite in aceeasi categorie inseamna produse diverse precum vaze de flori, vase decorative, tablouri, table de scris, suporturi de carti, sfesnice pentru lumanari, sculpturi ceramice, scrumiere, rame foto, oglinzi, genti, figurine, cuiere, etc.

Pentru ca tot ne aflam in sezonul cadourilor, Henderson are o sectiune dedicata cadourilor de lux, iar aici puteti gasi carafe, brichete, scrumiere sau accesorii pentru masa de lux, farfurii, boluri, pahare sau platouri.

In ceea ce priveste livrarea produselor Henderson, transportul obiectelor este gratuit in cazul in care comanda dumneavoastra depaseste valoarea de 300 de lei (pentru Bucuresti) sau 500 RON (valabil pentru restul tarii) si, in plus, returul produselor nepersonalizate este posibil fara justificari in termen de 14 zile de la primirea articolelor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram