Costume si geci barbati in oferta de haine CePortiAzi

19 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Poate nu intotdeauna elemente complementare, modelele de geci si costume din oferta de haine pentru barbati a magazinului online CePortiAzi au fara indoiala capabilitatea de a captura atentia oricarui barbat cat de cat pasionat de fashion, sau macar de aspectul sau exterior.

Un articol de imbracaminte pe care nu il achizitionezi in fiecare saptamana (nici macar in fiecare luna) reflecta numarul de modele de costume barbati - 17 entry-uri pe site.

Aceste costume sunt realizate doar de catre designeri cu o larga notorietate - Calvin Klein, Ferre, Guess Marciano, Valentino - iar natura costumului face ca sa nu se preteze unei multitudini de culori, existand doar variatii de albastru, negru si gri. Ca pret, aceste costume barbati sunt disponibile intre 1078 - 2136 RON.

Sute de modele de geci barbati

In contrast cu oferta de costume cea de geci barbati este una extrem de extinsa in momentul de fata existand peste 150 de modele.

De pe lista furnizorilor de geci pentru CePortiAzi se pot recunoaste brand-uri recunoscute in Romania si nu numai - Calvin Klein, Fred Perry, Guess, Lee sau Gant.

De asemenea, modelele de geci barbati sunt disponibile in mai mult de 10 varietati de culori, existand dealtfel modele de geci multicolore. Pentru toti barbatii care se cunosc ca avand probleme cu dimensiunile articolelor de imbracaminte, exista 18 marimi diferite ale gecilor.

Magazinul de haine barbati ceportiazi

Magazinul online CePortiAzi comercializeaza haine barbati precum si incaltaminte si accesorii, aceleasi categorii existand pentru doamne.

Din ceea ce este disponibil la categoriile de haine barbati se pot mentiona - blugi, camasi, cardigane, lenjerie intima, paltoane, pantaloni, pulovere sau tricouri poli - pe langa costumele sau gecile despre care s-au oferit informatii pana acum.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram