Genti Ivanka Trump Jimmy Choo si Marc Jacobs pe Gentuim

15 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Accesorii de dama  elegante, purtand semnatura designerilor brandului Ivanka Trump, asteapta sa fie comandate online si incadrate in garderoba dumneavaostra pentru sezonul de toamna-iarna. Gentile de mana incapatoare, de culoare alba, kaki sau neagra, alaturi de accesoriile in nuante vii de albastru, fac parte din aceasta colectie deosebita si plina de culare.

Pe langa modelele tineresti propuse de Jimmy Choo si articolele clasice produse de Marc Jacobs, modelele create de casa de moda Ivanka Trump reprezinta o investite avantajoasa. Durabile si confectionate din materiale de o calitate de exceptie, aceste posete chic reprezinta articole elegante si cu design unic, care vor oferi personalitate tinutelor casual de toamna sau iarna.

Pentru inceput, ne vom referi la anumite categorii de accesorii promovate online de Gentuim. Vizitatoarele online vor desoperi in cadrul acestei platforme de accesorii fashion gentile Ivanka Trump promovate online cu profesionalism, pentru a fi puse la dispozitie persoanelor pasionate de moda si accesorii in cadrul sectiunii corespunzatoare a platformei.

In continuare, vom trece in revista principalele aspecte privind colectiile de accesorii de marca afisate pe paginile mall-ului online.

Modele originale de genti Jimmy Choo si Mark Jacobs pe Gentuim

O geanta de mana purtand marca acestui brand, de culoare bej si cu design simplu, este disponibila prin intermediul platformei pentru suma de 6316 lei, pentru persoanele care doresc sa adauge in colectia lor modele apartinand unor case de moda cunoscute. Pe Gentuim gasiti genti de la brand-ul Jimmy Choo de umar sau de mana , fabricate din materiale cu textura deosebita, decorate cu tinte sau alte accesorii originale, care isi asteapta cumparatorii pe rafturile virtuale ale site-ului.

Pretul unei genti de umar cu imprimeuri florale sofisticate este de 7222 lei pe Gentuim, iar sute de variante de la Mark Jacobs pot fi comandate online, ca alternativa la articolele purtand semnatura Ivanka Trump. Din randul celor peste 300 de posete de la acest brand prezentate online, ies in evidenta modele interesante, cum este cazul unui accesoriu de umar de culoare neagra care costa 742 lei, sau al unei variante tip postat intr-o nuanta interesanta de roz, disponibila pentru 827 lei.

Nu va fi greu sa gasiti modelul la care visati - daca preferati posetele elegante, exista mii de variante online. Frumoasele genti marca Mark Jacobs au fost incluse in oferta ampla a site-ului de accesorii, alaturi de multe alte articole de firma afisate in cadrul paginii web.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram