Alegeti modele deosebite de paturi vintage sau din lemn pe Decostores

14 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Atunci cand va decideti sa alegeti un pat nou si preferati stilul vintage de mobila, este de preferat sa tineti cont de stilul celorlalte articole din casa dumneavoastra, dar si de spatiul pe care il aveti la dispozitie pentru respectivele amenajari interioare.

Numeroase modele de paturi retro au fost incluse in oferta ampla a platformei Decostores in acest scop, iar dumneavoastra veti putea alege acele variantete care se potrivesc cel mai bine stilului de mobila din incaperea pe care doriti sa o amenajati.

Daca faceti parte din randul acelor persoane care prefera stilul vintage pentru mobila din locuinta dumneavoastra, aveti acum la dispozitie o serie de modele de paturi vintage pe DecoStores sau variante elegante din lemn, din randul carora veti putea alege modelul preferat. A sosit momentul sa oferiti casei dumneavoastra o nota de originalitate!

Daca doriti articole de mobilier in nuante naturale, puteti opta pentru un pat ce se remarca prin frumusetea simpla si eleganta a lemnului.

Variante deosebite de paturi din lemn pe Decostores

Daca va doriti un pat cu design modern, va asteapta sute de variante pe site. Fie ca ne referim la versiunile metalice, tapitate sau la cele cu finisaje in nuante naturale, vom avea la dispozitie o selectie de o eleganta speciala. Alaturi de variantele tapitate, un numar considerabil de paturi elegante din lemn pe DecoStores isi asteapta cumparatorii in cadrul sectiunii respective a site-ului, specializat in promovarea unor articole de mobilier de o calitate deosebita. Fabricate din materiale rezistente cu finisaje deosebite, produsele din gama paturilor vintage disponibile online sunt disponibile la preturi rezonabile, care pot atinge suma de 1536 Ron in cazul unui model de acest tip, de culoare alba. Tablia acestui pat in stil retro este capitonata cu materiale de ultima generatie, iar pretul este justificat de calitatea, eleganta si designul caracteristic modelelor oferite de site-ul de mobila.

Alaturi de modelele in stil retro, platforma va propune variante inedite de paturi de calitate, disponibile in diverse nuante - acestea se remarca prin finisajele speciale ale lemnului masiv din care au fost fabricate. Pretul unui astfel de pat, apartinand unei colectii in stil rustic si avand o frumoasa nuanta de cires, atinge valoarea de 1242 Ron pe site-ul de provenienta.

Stilul elegant si deosebit al paturilor prezentate in cadrul site-ului Decostores, alaturi de practicalitatea acestor articole de exceptie, recomanda colectia pusa la dispozitia cumparatorilor ca fiind punctul de pornire pentru o alegere inspirata. Variantele vintage sau de lemn oferite online va vor surprinde prin frumusetea si eleganta care caracterizeaza mobilierul promovat pe aceasta platforma.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram