Geci barbati Nike Only si Ralph Lauren pe ShopAlert

13 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Pentru a fi siguri ca sunteti in fashion in sezonul rece nu neglijati ofertele pentru gecile barbatesti de la Nike, Only sau Ralph Lauren ce pot fi cumparate prin intermediul site-urilor de fashion din mediul online. Cu totii stim ca articolele de marca au un design deosebit si isi pastreaza aspectul si textura pentru un timp mai indelungat. Tocmai de aceea, va propunem un site de haine si accesorii care a adunat sute de mii de produse de pe diverse magazine de profil.

Pentru o excursie la munte (pentru care trebuie sa ne pregatim cu diverse jachete si hanorace, vremea fiind foarte schimbatoare chiar si in timpul verii) sau pentru o drumetie de weekend, site-ul ShopAlert ne propune articole practice si de calitate. Modelele de geci de la Nike pentru barbati de pe ShopAlert reprezinta cu brio segmentul sport al imbracamintii de toamna - iarna. Multe persoane se declara a fi fani ai acestui segment, iar cele 41 de astfel de produse reprezinta una dintre cele mai generoase oferte pe care le puti explora in online, dar si prin ofertele de cumparaturi clasice.

Valabile intr-o multitudine de culori si realizate din diverse materiale, gecile provenite de la acest brand au preturi cuprinse intre 320 si 974 RON.

Vezi colectia de geci pentru barbati de la brandul Only a site-ului ShopAlert

In prezent, modelele de geci dedicate barbatilor de la Only din colectia site-ului sunt in numar de peste 50, avand preturi extrem de accesibile, nici un model nedepasind pragul de 500 de lei. In comparatie cu Nike, in oferta de geci pentru barbati de la brandul Only a site-ului ShopAlert se afla indeobste produse care nu pot fi catalogate in genul sport, reprezentand mai degraba un crossover intre segmentele sport, casual si office. Dupa cum putem vedea pe pagina web, ave chiar si o serie de reduceri la aceasta sectiune.

 

Vezi ce vei gasi la categoria gecilor de barbati Ralph Lauren promovate online

Acest site este un concept ce pune la dispozitia utilizatorilor sai mai bine de 400000 de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru dama, barbatesti si de copii. Mai mult de 70 de produse se gasesc in categoria gecilor de barbati Ralph Lauren promovate online iar notorietatea acestui brand face ca acestea sa fie adresate unui public dispus sa plateasca generos pentru ele. Merita sa vizualizezi aceasta pagina deosebit de ampla, care te va ajuta sa te pregatesti pentru orice anotimp.

Astfel, chiar si luand in considerare reducerile aferente sezonului, gecile R Lauren au in medie preturi mai ridicate de 10000 de lei, iar pentru varfurile gamei ar trebui sa scoateti din buzunar peste 4500 RON.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram