Biblioteca dulapuri si mobilier copii pe Decostores

13 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Daca avem nevoie de biblioteci, dulapuri si alte piese cu design modern, mediul online ne aduce solutii ingenioase la preturi accesibile. Bineinteles ca solutiile oferite de o platforma virtuala de profil vor fi in centrul atentiei utilizatorilor de internet, mai ales ca preturile sunt accesibile pe anumite site-uri de mobila. In cele ce urmeaza, va vom oferi detalii despre o platforma care pune accent pe articolele de calitate.

Gama dulapurilor de copii completeaza oferta Decostores cu privire la articolele de mobila dedicate celor mici. Modelele de biblioteci produse de compania Tooli, firma specializata in productia de mobilier de acest tip, sunt prevazute cu rafturi usoare si practice si spatii de depozitare pentru carti, jucarii sau jocuri.

Mobilierul pentru cei mici beneficiaza de o atentie deosebita din partea specialistilor in decoratiuni interioare ai aceste performante platforme, care prezinta modele de biblioteca fabricate din materiale de calitate, cu finisaje in culori deschise, care respecta cele mai moderne standarde ale calitatii. Vizitatorii online vor gasi modele de biblioteca pentru copii pe DecoStores  si variante de dulap cu finisaje in culori deschise, adecvate pentru dormitorul sau camera de studii a celor mici. Aceste articole sunt tratate si finisate prin intermediul unor  tehnologii de ultima generatie, permitand o curatare usoara si fiind durabile si rezistente.

 

Dulapuri destinate copiilor si alte articole cu design special

Site-ul DecoStores pune accent pe calitate si pe paleta cromatica deosebita. In timp ce pretul bibliotecilor Tooli atinge suma de 1116 Ron, pe acelasi site veti putea gasi dulapuri destinate copiilor la preturi rezonabile, ideale pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte din camera copiilor. Preturile sunt cat se poate de accesibile si in cazul dulapurilor, acestea ajungand pana aproape de 1700 Ron.

Sorimentele de birouri, corpuri de iluminat, masute, paturi sau scaune completeaza oferta site-ului de decoratiuni in ceea ce priveste articolele dedicate acestei categorii de varsta, oferind parintilor piese de mobila provenite de la firme specializate in acest domeniu.

Daca un model de biblioteca dedicat micutilor scolari poate depasi pretul de 1000 Ron, un birou costa 981 Ron pe site, iar articolele din gama dulapurilor pot depasi costul de 2000 Ron. Gama mobilierului pentru copii afisata pe DecoStores  include variante de biblioteca si dulapuri de calitate, caracterizate prin linii simple, picturi vesele si culori deschise. Aici vei admira scaune de birou si alte articole pentru camera celor mici, dar si accesorii de calitate.

Platforma DecoStores ne propune articole de mobilier de o calitate speciala, care se bazeaza in special pe materialele folosite, dar si pe designul atractiv si inovator al modelelor prezentate.

Daca dorim sa cumparam un dulapior cu design versatil sau biblioteci practice dedicate copiilor, vom gasi variante interesante si pline de personalitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram