Parchetul de stejar optiunea amenajarilor interioare moderne si de calitate

13 decembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Asadar, mai trebuie sa mentionam aici ca la noi in tara, in mare parte putem defini ca si tipuri de parchet preponderente urmatoarele: parchetul din lemn masiv, cel laminat sau cel triplu stratificat.

Transformari constante pe piata de amenajari interioare

Acest domeniu este unul cu schimbari dese si variate, astfel ca putem spune cu certitudine ca piata amenajarilor interioare este una clar foarte oscilanta din foarte multe puncte de vedere. In aceasta ordine de idei, tipurile de parchet fac mare diferenta si ele la randul lor. Putem spune ca intre acestea, parchetul din lemn masiv, unde putem integra si un parchet de stejar , este foarte apreciat.

ce de apreciat la un parchet de stejar pe langa esteticul sau desavarsit? Ei bine, putem spune in primul rand durabilitatea sa.

Un parchet de stejar este un parchet durabil, mai ales comparativ cu alte tipuri de parchet. Pe langa acest aspect, izolatia termica este si ea una desvarsita la acesta, intrucat este in asa fel realizat incat sa ofere senzatia de "podea calda".

Un parchet de stejar este un parchet natural am putea spune. Desigur, e mai sensibil la umezeala, insa ganditi-va putin si la aspectul ca acesta este un parchet care nu va retine praful.

Daca nu retine praful este deci implicit o pardoseala potrivita si pentru persoanele care sufera de alergii de pilda, sau care au sau sunt predispuse poate la unele afectiuni respiratorii. Iata deci ca atunci cand vorbim de un parchet de stejar vorbim de fapt de o serie de avantaje foarte bine determinate si mai mult decat demne de luat in considerare.

Aspect impecabil la un parchet de stejar, aspect durabil

Pana si aspectul unui parchet de stejar este durabil, intrucat acesta se poate rascheta. Se poate si lacui. Aspectul lui de "nou" va fi deci unul de durata, fara indoiala. Mai mult decat atat, poate sa se mentina intr-o forma consecventa pana la chiar cativa ani ulterior.

Prestanta si stil sunt cuvinte care descriu perfect acest tip de pardosea, acesta conferind o atmosfera unica si deosebita oricarei incaperi. In egala masura, trebuie sa mentionam si faptul ca daca veti achizitiona un parchet de stejar de la o companie specializata in domeniu veti avea si mai mult de castigat: www.forestaprod.ro.

In acest sens putem mentiona nu doar garantia calitatii, ci si comfortulin achizitionare, recenziile care va stau la dispozitie pentru a va forma o parere mai concreta asupra produsului cumparat si nu in ultimul rand ofertele special care va pot sta la dispozitie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram