Modelele de baterii baie in oferta magazinului online Henderson

9 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Oferta magazinului online Henderson incorporeaza nu doar baterii complete, existand si numeroase modele de subdiviziuni precum capete de dus sau coturi pentru instalatiile de baie.
Alegerea modelelor de baterii de baie nu este ceva atat de usor pe cat ar putea parea, iar multitudinea de comercianti care au impanzit atat online-ul cat si outlet-urile de shopping traditional cu modele de o calitate si finisaje indoielnice.

Sute de modele de baterii de baie pe site-ul Henderson

In acest moment, exista 106 de modele de baterii baie ce pot fi achizitionate prin intermediul site-ului Henderson. Acestea sunt organizate in functie de articolul individual de baie caruia ii este destinat - pentru bideu, cada, chiuveta sau dus.

Exista 50 de varietati de baterie pentru bideu, cu preturi intre 210 si 855 de lei. In ceea ce priveste bateriile pentru cada, Henderson ofera 16 astfel de articole cu preturi de la 258 RON la 2950. In sectiunea dedicata chiuvetelor exista 35 de modele de baterie si accesorii conexe, al caror pret se inscrie in intervalul 188 si 1070 RON. Bateriile de dus sunt in numar de 41, la preturi cuprinse intre 70 si 2681 de lei.

Deoarece Henderson este un  magazin ce lucreaza doar cu cei mai de incredere furnizori de mobila si accesorii, in domeniul categoriei de baterii de baie unicul producator este Karag, in categoria articolelor pentru dotarea baii acesta fiind printre cei mai importanti producatori la scara europeana.

In sectiunile adiacente modelelor de baterii, puteti gasi intreaga gama dedicata baii, astfel ca articolele care pot fi comandate prin intermediul Henderson includ: mobilier clasic sau modern pentru baie, obiecte sanitare (bideuri, cazi, chiuvete, coloane de dus, vase de WC), accesorii pentru obiectele sanitare (aici fiind incluse suporturile, cosurile, covorasele sau, foarte important, oglinzile), corpuri de iluminat specifice baii dar si calorifere.

Inca de la lansarea sa in anul 2012, magazinul online Henderson si-a propus ca obiectiv principal acela de a deveni in cel mai scurt timp liderul pietei de e-commerce din Romania pe segmentul obiectelor de mobilier si accesoriilor aferente. Prin semnarea de parteneriate cu cele mai de incredere marci europene producatoare de mobilier, portofoliul Henderson numara in momentul de fata peste 25000 de produse, unele dintre ele fiind exclusiv importate pentru Romania de catre Henderson.

Dealtfel, procedurile extrem de transparente in ceea ce priveste comenzile, livrarile sau retururile impreuna cu notorietatea aflata in permanenta crestere au determinat Emag, cel mai important jucator de e-commerce de pe piata est-europeana sa devina partenerul Henderson.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram