Masute cafea extensibile si mese din lemn Henderson

9 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Site-ul Henderson ofera clientilor sai mii de produse din gama articolelor de mobilier si decoratiuni, avand tendinta sa devina unul dintre cei mai mari furnizori online se astfel de produse. Peste 300 de producatori din Europa, firme specializate in domeniu, furnizeaza catre acest magazin performant modele elegante de masute cafea si mese de lemn sau modele extensibile. Pentru a veni in intampinarea cererii de masute cafea Henderson a inclus la sectiunea respectiva a paginii web numeroase modele de acest fel, disponibile online la preturi care incep in jurul sumei de 300 Ron si pot ajunge la 16200 Ron.

In materie de mese extensibile Henderson a inclus in oferta sa zeci de variante, confectionate din materiale de o deosebita calitate si avand finisaje cu aspect special.

Ca preturi pentru gama de mese extensibile Henderson propune sume rezonabile, care reflecta calitatea acestor produse elegante, cu linii simple si rafinate. Astfel, costul unei mese produse de Tomasucci, prevazuta cu structuri extensibile, este de 6782 Ron pe site, iar alte modele extensibile se vand cu preturi ce depasesc 1000 Ron.

 Henderson propune modele variate la categoria de mese din lemn

Alaturi de variatele sortimente de mobilier extensibile sau masute de cafea Henderson va ofera articole elegante pentru living, confectionate din lemn, sticla si metal. Referitor la articolele de mobilier incluse la categoria mese din lemn Henderson a pregatit o oferta bogata care include modele produse de firme precum Vivonia sau Menu, confectionate din lemn masiv sau combinatii de furnir de stejar si otel.

Daca o masa din lemn de forma rotunda se vinde cu 765 Ron pe Henderson, pretul unei masute de cafea poate ajunge la 8424 Ron. Pentru a va invita musafirii sa bea o ceasca de cafea, puteti folosi una din elegantele masute oferite de firma Dupen, disponibile pentru 1717 Ron.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram