Cofraje metalice pentru cladiri trainice – descopera oferta Edilrent

9 decembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

In functie de tipul cofrajului folosit si al constructiei, costurile pot ajunge pana la 30%, motiv pentru care este important sa alegeti un material cat mai rezistent, dar si cat mai accesibil din punct de vedere financiar.

Compania Edilrent va intampina cu o gama variata de cofraje metalice , noi si second hand, aduse din Italia. Aceste produse de inalta calitate sunt realizate dintr-o rama de otel galvanizata termic sau vopsita. Avantajul acestui sistem de cofrare consta in greutatea redusa, ceea ce ajuta la procesul de manipulare. Astfel, nu mai este necesara neaparat interventia macaralelor si a utilajelor de mare tonaj.

La ce se pot folosi aceste cofraje metalice? Ei bine, sunt ideale pentru orice tip de lucrare, incepand cu fundatiile cladirilor, pana la coloane, cataratoare , dar si drumuri, poduri sau alte constructii speciale. Pe langa aceste cofraje, Edilrent va ofera si o serie de accesorii la fel de potrivite si calitative, precum: fileturi, bare, piulite si multe alte produse necesare la imbinarea acestor cofraje de inalta calitate.

Despre cofraje metalice si avantajele acestora

Cofrajul are la baza o placa de cofraj si niste structuri pe care se sprijina aceasta. Placa este cea care defineste forma viitoarei constructii, iar structurile reprezinta elementele de suport. Pentru ca sistemul sa fie cat mai calitativ, este important sa se foloseasca materiale rezistente care sa reziste la contact cu betonul si sa nu afecteze structura acestuia in acelasi timp. o alta cerinta obligatorie este rezistenta cofrajului.

Acesta nu are voie sa cedeze presiunii exercitate de catre betonul proaspat, altfel se va deforma si va dauna constructiei. Aceste cofraje metalice se incadreaza perfect in cerintele specialistilor, motiv pentru care si este folosit atat de des.

Pentru a obtine dimensiunile corecte, cofrajul trebuie sa fie usor de modelat si imbinat. Asadar, dimensiunile interioare ale acestuia trebuie sa corespunda fara exceptie cu cele ale constructiei reale. Si desigur, printre altele, este esential ca aceste cofraje metalice sa fie cat mai usor de intretinut, montat si demontat. In plus, metalul este un material reciclabil, ce poate fi transformat oricand in cofraje noi, in cazul in care exista depuneri de beton greu de indepartat, care ar putea afecta placa de beton.

Comanda acum cofraje metalice de la Edilrent!

Chiar daca unii constructori apeleaza la cofrajele din lemn, acestea nu ofera aceeasi calitate precum cele din metal.

De aceea, in cazul in care va desfasurati activitatea in sectorul serviciilor de constructii si aveti nevoie de cofraje metalice, www.Edilrent.ro este alaturi de dumneavoastra cu cele mai bune produse, dar si accesoriile necesare.

Beneficiati de preturi competitive, promptitudine si calitate, astfel ca veti sti unde sa apelati ori de cate ori veti avea nevoie de ajutorul unui specialist in echipamente de constructii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram