Mese si bufet bucatarie pe Henderson in cadrul ofertei de mobila si bucatarii modulare

8 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Site-ul Henderson colaboreaza cu 300 de producatori specializati in priductia de mobila de bucatarie si seturi modulare, pentru a oferi clientilor pasionati de decoratiuni interioare mese bucatarie si sortimente elegante de bufet.

Fiind in continua expansiune in ceea ce priveste gama de modele oferite clientilor, magazinul online ofera bucatarii modulare fabricate conform standardelor actuale, iar calitatea materialelor din care sunt confectionate aceste articole de mobila bucatarie recomanda Henderson ca fiind un furnizor remarcabil pe piata din Romania.

Fie ca va aflati in cautarea unor mese de bucatarie cu stil minimalist, sau doriti sa creati propriile amenajari folosind structuri modulare, acest site performant va ofera variante care au capacitatea de a da o noua infatisare oricarei bucatarii dintr-o locuinta moderna.

Sortimente rafinate de bufet bucatarie pe Henderson, alaturi de mobila moderna si bucatarii modulare

Alaturi de variantele moderne de mese oferite online, magazinul aduce in atentia dumneavoastra modele de bufet bucatarie cu aer vintage sau in stil retro. Astfel, un bufet produs de firma Dialma Brown se vinde cu 15438 Ron pe Henderson, in timp ce pretul unui model din aceeasi categorie, avand finisaje de culoare alba si fiind ideal pentru o bucatarie spatioasa, depaseste suma de 21000 Ron. Preturile acestor bufeturi sunt justificate de calitatea structurilor din lemn de stejar din care sunt confectionate, iar finisajele si accesoriile confera un mare grad de practicalitate acestor articole de mobila. Ca alternativa la sortimentele modulare, puteti opta pentru un bufet de bucatarie in stil vintage oferit de Henderson.

In cadrul categoriei de mobila bucatarie a site-ului, aveti la dispozitie diverse tipuri de mese si modele de bufet cu finisaje in stil retro, confectionate din lemn masiv, alaturi de bucatarii formate din piese modulare produse de firma Gatto. Pretul acestor seturi modulare de bucatarie poate atinge suma de 15606 Ron, in cazul unui ansamblu produs de compania Cucinesse, care include blat din PAL termorezistent, corpuri suspendate si coloana pentru frigider incorporabil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram