Prostata iti creaza probleme?

8 decembrie 2016
Autor:
Touch Media

La majoritatea barbatilor in jurul varstei de 60 de ani se mareste prostata, asta nu inseamna ca toti sufera de afectiuni ale prostatei, daca nu prezinta simptome care sa confirme o inflamatie sau o dereglare, cu siguranta nu este nevoie de tratament. Dar sunt si cazuri in care prostata se inflameaza, air acest lucru se vede cu ochiul liber, urineaza des, in cantitati foarte mici, atat ziua cat si noaptea. Daca vreti sa renuntati la tratamentul cu antibiotic, puteti incerca medicamente pentru prostatata, naturale, din plante in faza incipient.

Aveti tot timpul nevoia de urinare? Va treziti din ce in ce mai des noaptea pentru a merge la baie? Problemele dumneavoastra va afecteaza viata sexuala si implicit cea de cuplu? Aveti nevoie de un consult la un medic de specialitate pentru un diagnostic concret si inceperea unui tratatment adecvat. O multime de alimente ce se afla la indemana dumneavoastra va pot ajuta in aceasta afectiune, de aceea cel mai efficient tratament pentru aparatul urinar, Mictaprox este un dispozitiv medical din extracte de plante ce ajuta in inflamatiile acute si cronice ale tractului urinar.

Mictaprox nu este doar un medicament pentru prostata, ci poate fi folosit in inflamatii acute si cronice ale tractului urinar, cistite, hemoroizi, inflamatii ale aparatului genital, constipatie usoara. Netratarea prostatei poate duce la complicatii severe, la blocarea urinarii sau abces intraprostatic. Pentru o evaluare corecta mergeti la un medic urolog.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram