Varietatile de chiuvete de baie din oferta Henderson

8 decembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Magazinul online Henderson ofera variate si numeroase modele de chiuvete de baie extrem de elegante, deoarece chiuveta este unul dintre cele doua elemente centrale ale oricarei bai, astfel ca multi clienti se gasesc intr-o stare febrila de cautare atunci cand doresc amenajarea sau reamenajarea unei bai.

Folosind interfata prietenoasa, usor de utilizat a site-ului si putand beneficia de livrare (in cele mai multe cazuri) gratuita, chiuveta ideala este extrem de accesibila oricui.

Sute de modele de chiuvete de baie

In oferta magazinului online Henderson exista in momentul de fata aproximativ 150 de modele de chiuvete baie de felurite forme sau culori, cu toate ca primatul albului nu este in pericol de a fi amenintat in prezent si nici in viitorul apropiat.

Furnizorii Henderson in domeniul tipurilor de chiuvete sunt Karag si Marmorin, firme producatoare de mobilier de baie si bucatarie din material compozit de cea mai buna calitate. Din punct de vedere al pretului, aceste chiuvete se inscriu in intervalul 585 - 31649 de lei. Aceste cifre sunt oarecum generatoare de confuzie, deoarece marea majoritate a chiuvetelor preferate de clientii precedenti costa de obicei intre 1200 -2400 RON.

Pentru a ilustra aceste preferinte, se poate considera modelul de chiuveta Alice II de la Marmorin fabricata din durocoat alb, avand dimensiunile  672 x 392 x 280 mm, care costa putin peste 2300 de lei inclusiv TVA. Cu toate acestea, din punct de vedere estetic referintele la pret devin mai mult sau mai putin indiferente in fata unui superb model Sirona de la Marmorin, din marmura alba si neagra, modelul de varf ca pret din oferta.

Pe langa chiuvete, din categoria pieselor de mobilier plus accesorii pentru baie disponibile pe site-ul Henderson se pot mentiona cazi de baie, coloane de dus, vase de WC, cosuri de baie, covorase, oglinzi sau suporturi din cele mai variate.

Dealtfel, cu ajutorul produselor disponibile la Henderson, mobilarea intregii case nu a fost niciodata un demers mai facil. Interfata intuitiva, categorisirea inteligenta a produselor inseamna ca orice articol de mobilier sau accesoriu ati avea nevoie, se gaseste imediat indiferent daca este vorba despre living, baie, bucatarie, dormitor, camere destinate copiilor sau birouri. Deasemeni, gasiti mereu oferte generoase si variate pentru produse de gradina sau, mai ales, corpuri de iluminat. Exista o sub-sectiune speciala dedicata corpurilor de iluminat pentru baie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram