S a deschis Belher Studio salon pentru montarea tuturor tipurilor de extensii si peruci

8 decembrie 2016

Belher, magazin fizic si online dedicat Extensiilor si Perucilor din par natural Remy, a deschis Belher Studio - salon pentru montarea tuturor tipurilor de extensii si peruci.

Vrei sa ai parul lung si bogat cu ocazia evenimentelor speciale din viata ta? Te asteptam cu drag la Belher Studio pentru schimbari spectaculoase de look!

Consultantii nostri te ajuta sa alegi tipul de extensii (clip-on, tape-on, nano- ring, micro- ring, cheratina, cusute; din par natural sau sintetic) si culoarea lor (mono, identica cu nuanta parului tau sau in stil ombre) sau peruca potrivita pentru tine.

Hairstylistii nostri profesionisti iti vor monta extensiile sau cozile de par sau te vor ajuta cu fixarea perucii alese de tine, pentru ca tu sa pleci de la noi cu parul mult visat.

Oferta de preturi poate fi consultata online aici: http://www.belher.ro/content/8-salon

Pentru detalii si programari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0722 466 444 sau prin email ([email protected]).

Te asteptam in magazinul si salonul Belher din Bucuresti, de pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2.

DESPRE NOI

BELHER activeaza ca importator si distribuitor de extensii si peruci din par natural Remy sau din par sintetic de calitate superioara, inca din 2007. Extensiile din par Remy au cea mai buna calitate de pe piata si vin insotite de un certificat de autenticitate.

Din magazinul nostru fizic si din magazinul online, puteti achizitionare extensii si peruci, atat din par natural Remy, cat si din fibra sintetica termorezistenta, precum si cozi din par natural sau sintetic, breton si accesorii. De asemenea, va propunem si aparate de cofat profesionale (ondulatoare, perii, uscatoare de par).

Odata cu lansarea salonului, in data de 7 decembrie 2016, Belher devine locul unde primesti servicii complete: achizitionare extensii, peruci si aparate de coafat, consiliere in achizitionare, servicii de montaj pentru extensii si peruci, precum si servicii de coafat profesionale.

Ne gasesti online aici:

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram