Sensibilitatea dintilor si urmarile acesteia

26 septembrie 2018
Autor:
S.C. Allproweb Marketing SRL

Multi oameni au dinti sensibili. Sensibilitatea dintilor este de obicei experimentata atunci cand alimentele sau bauturile calde, dulci sau acre vin in contact cu dintii. Durerea poate fi brusca si ascutita, ajungand chiar si pana la nervi prin dentina expusa. Sensibilitatea dintilor are mai multe cauze, inclusiv:

  1. Retractia gingivala – gingiile inflamate incep sa se retraga, expunand radacinile dintilor.

  2. Periajul agresiv – periajul poate contribui la indeprtarea stratului protector al smalutului, facandu-l mai sensibil.

  3. Dintii stricati – un dinte rupt sau ciupit este mai susceptibil de a acumula bacterii, deci sensibil.

  4. Acumularea placii bacteriene – placa si tartrul acumulate in jurul radacinii poate provoca sensibilitate.

  5. Alimentele si bauturile acide pot deteriora smaltul dintilor.

  6. Macinarea dintilor din cauza bruxismului poate provoca uzura smaltului si expunerea dentinei sensibile.

  7. Produsele pentru albirea dintilor pot face ca un zambet sa fie mai luminos, insa pot avea ca rezultat sensibilitatea dintilor.

  8. Varsta – dintii sunt mult mai sensibili intre 25-30 de ani.

Chiar daca aveti dinti sensibili, exista o multime de produse potrivite pentru ei precum: paste de dinti pentru dinti sensibili, periute de dinti cu peri moi, apa de gura blanda, gutiere si nepretuitul sfat al stomatologului la care ar trebui sa apelati de fiecare data cand se intampla schimbari in legatura cu dintii.

Daca dintii sensibili nu sunt tratati la timp, la un moment dat acestia ar putea ceda, creand mai multe probleme decat v-ati astepta: dureri inimaginabile care pot duce chiar si la caderea dintilor. Desigur, aparatura si produsele dentare actuale permit reconstructia sau implantul dentar, insa nici chiar acestea nu pot inlocui pe deplin functionalitate unui dinte natural functional.

Dintre toate metodele de inlocuire a dintilor, implanturile dentare sunt cele care copiaza cel mai fidel functia si aspectul dintilor naturali. Intrucat radacina implantului este plasata in osul maxilar prin gingie, iar osul se reface in jurul implantului, se poate spune ca va avea acelasi rol ca si o radacina naturala. La fel si coroana, imita extrem de bine aspectul dintelui natural, dar mai mult decat atat, este functionala precum acesta.

Cei mai buni specialisti in implanturi dentare din capitala | dentalcrownhealth.ro

implanturi dentare

Pentru oricine doreste implant dentar in Bucuresti, nici nu ar trebui sa caute in alta parte, ci sa acceseze https://dentalcrownhealth/, sa ia datele de contact si sa programeze o intalnire cu cei mai buni specialisti in implanturi dentare din capitala!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram