Modele porti fier forjat – gratie si eleganta

24 noiembrie 2016
Autor:
Fortin

Simple, clasice, sau modele porti fier forjat ajurate cu elemente decorative si ornamente de forma complexa va prpopune compania TRUTZI SRL.
Productia noastra este bazata pe principiul forjarii artistice, iar produsele noastre sunt potrivite pentru cei ce apreciaza mai presus de toate durabilitatea, gratia si eleganta metalului.

De aceea mai degraba cumparati o poarta din fier forjat dupa o scita individuala, decat standartele si stampilatele produse de fabrica, care arata ca gemenii. Va garantam ca elementele forjate si modelul selectat nu se va repeta si in alte produse ale noastre.
indifirent ca poarta forjata este culisanta sau batanta, ele intotdeauna vor fi cartea de vizita al stapanului. Tinand cont de stilul general al ansamblului arhitectural si zona inconjuratoare, acestea vor deveni o parte componenta al exteriorului casei tale.

Motive de a procura produse la TRUTZI SRL

1. Calitatea materialelor. Este necesar de a comanda porti fier forjat la compania TRUTZI SRL, deoarece materialul care este folosit in producere are caracteristici excelente. El este masiv si puternic, oferind astfel o protectie maxima. In acelas timp el este usor, in plan de greutate si utilizare, ce il face cea mai optima alegere pentru fierari. Folosim straturi de protectie speciala, cihar si pentru cele mai ieftine modele, care vor proteja pe parcurs impotriva coroziunii, ruginii si altor factori climaterici.

2. Asociere cu alte materiale. Din punct de vedere nu numai al designu-lui, dar si din carateristecele de exploatare, frumoasele si elegantele porti din fier forjat pot fi combinate cu alte materiale, cum ar fi lemnul, cuprul, fonta. Ele combina foarte bine recursul vizual cu functionalitatea. Este demn de remarcat, ca poarta indifirent, ca este cu portita sau fara, poate fi realizata de diferite dimensiuni. Pe ele pot fi montate cu usurinta sisteme de automatizare.

3. Instalare usoara. In timpul procurari pe multi clienti ii ingrijoreaza faptul cum decurge procesul de montatre si cat timp dureaza. Va linistim prin faptul, ca orice model de poarta fier forjat este montat rapid si simplu, utilizand serviciile profesionistilor acest proces dureaza nu mai mult de o ora. Insa daca ati ales portile automate ele vor fi instalate in conformitate cu toate normele si respectarea caracteristicilor tehnologice pentru a servi cat mai mult posibil.

Alegerea d-voastra este munca noastra

Compania TRUTZI SRL executa o mare gama de modele porti fier forjat pentru acces auto si pietonal. Pe site-ul www.trutzi.ro puteti face cunostinta cu toate portile, care sunt in jur de 100 de modele. Toate pot fi realizate pe role sau batante, in functie de alegerea clientului. Daca insa nu va place nici un model, puteti veni cu orice model schitat, iar mestesugarii nostri il vor executa in cel mai scurt timp. Pentru mai multa informatie va puteti adresa la 0230.530.515.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram