De 1 Decembrie fiecare român trebuie sa aiba un tricolor

22 noiembrie 2016

Ziua Națională a României este sărbătoarea atât de importantă pentru noi, care deschide ultima și cea mai festivă lună a anului. Înainte să ne avântăm în frenezia Crăciunului și a Revelionului, ar fi frumos să ne facem puțin timp și să ne cinstim țara și simbolurile naționale. În ziua de 1 Decembrie, fiecare dintre noi trebuie să aibă un steag tricolor, de aceea Flags.ro a pregătit o ofertă specială pentru această zi, astfel încât să facilităm accesul fiecărui român la un simbol tricolor, fie el steag, fanion sau eșarfă.
Oferta vizează și instituțiile publice sau firmele care vor să marcheze ziua de 1 Decembrie prin arborarea steagului național pe fațada sediului sau să marcheze această prin poziționarea unor steaguri de interior sau a unor fanioane în birouri.
Flags.ro are în stoc o serie de modele de steaguri naționale de exterior și de interior, eșarfe fanioane, stegulețe auto și stegulețe de mână pregătite să fie livrate la cei care sărbătoresc Ziua Națională în cel mai scurt timp posibil. Tocmai pentru ca aceste însemne naționale să fie accesibile au primit și prețuri speciale care pot fi vizualizate pe pagina dedicată ofertei (link landing page). Odată ce oferta a fost vizualizată, cei interesați poți completă formularul de comandă. În scurt timp vor fi contactați pentru stabilirea comenzilor, a termenilor de livrare și asupra modalităților de plată. Echipa de Flags.ro este disponibilă pentru a oferi celor interesați toate detaliile de care au nevoie pentru a beneficia de această ofertă.
Materialele din care sunt făcute steagurile, indiferent de tip, precum și eșarfele sunt de cea mai bună calitate, ceea ce le recomandă pentru o utilizare îndelungată. Culoarea este una rezistentă la fenomenele naturale, un avantaj important pentru steagurile de exterior, dar și pentru cele de interior deoarece nu se va deteriora nici măcar după spălări repetate. De asemenea, eșarfele au la bază materiale care se vor menține în cele mai bune condiții după mai multe cicluri de spălare. În ceea ce privește eșarfele, acestea sunt și imprimate cu tehnologii moderne ceea ce asigură o persistență a printului.
Oferta completă poate fi consultată online aici
Flags.ro este divizia specializată de steaguri și sisteme publicitare a Metropolis Print.

Despre Metropolis Sibiu

Metropolis COM SRL este o companie cu sediul central în Sibiu, fondată în anul 1994. Compania, o afacere de familie, a crescut și s-a impus, în primă instanță, pe piața locală prin servicii profesionale de imprimare. Exponențial dezvoltării afacerii s-a derulat și procesul de evoluție a sistemelor tehnologice de producție utilizate în vederea extinderii gamei de produse și servicii. Calitatea a fost, este și rămâne principiul pe baza căruia compania a reușit să se extindă la nivel național.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram