Scaune bar si tabureti bucatarie disponibile pe site ul Henderson

21 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Prezent pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani, site-ul de mobila si decoratiuni Henderson aduce in atentia cumparatorilor sortimente variate de scaune bucatarie si articole similare pentru bar, cu design modern care se incadreaza in stilul minimalist, caracteristic firmelor din nordul Europei.

Alaturi de tabureti pentru bucatarie, confectionati din materiale de ultima generatie si diverse modele de scaune pentru bar,  aceasta gama de scaune de bucatarie oferita de magazinul Henderson reprezinta un excelent punct de pornire pentru a obtine amenajari interioare practice si elegante.

Scaune confectionate din structuri metalice cromate sau din lemn masiv, avand finisaje speciale, va asteapta pe paginile acestui magazin performant de mobilier. Pretul unor scaune bucatarie produse de firma Dan Form, confectionate din lemn cu finisaje in diverse culori, ajunge la suma de 1080 Ron pe Henderson. Alaturi de diverse modele de scaune pentru bar sau tabureti cu design original, aceste articole completeaza oferta bogata de mobilier de bucatarie a platformei online.

Scaune bar cu design modern pe Henderson

Alaturi de o gama impresionanta de tabureti de bucatarie, cu design inovator, provenind de la firme specializate in domeniu, magazinul ofera clientilor sai modele elegante si practice de scaune bar fabricate din materiale de calitate. Astfel, pentru suma de 734 Ron, veti putea achizitiona un scaun de bar cu picior cromat, fabricat de firma Tomasucci, iar un model original produs de Bloomingville cost 1292 Ron pe Henderson.

Magazinul de mobila va propune modele originale de tabureti bucatarie

Stilul minimalist al designerilor nordici este evidentiat, de asemenea, prin intermediul gamei de tabureti bucatarie apartinand colectiilor de mobila ale unora dintre cele mai performante companii producatoare de articole de acest tip, cum ar fi Nordal, Hubsch sau Bloomingville.

Astfel, veti putea comanda de pe Henderson diverese modele de tabureti din lemn masiv sau cu structura metalica, articole elegante si practice menite sa se incadreze optim in orice bucatarie sau living modern.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram