Cautati un scaun auto copii cu isofix? Vizitati platforma ShopAlert

21 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Pe langa hainele trendy barbatesti sau de dama, vom avea nevoie sa gasim in mediul virtual articole destinate celor mici. Pentru calatoriile pe care le vom face alaturi de ceilalti membri ai familiei , vom avea nevoie de un scaun auto pentru cei mici. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta un site care iti propune sute de mii de produse de o deosebita calitate.

Scaunele de acest gen sunt o categorie de produse care se bucura de o atentie speciala din partea expertilor platformei. Din ce in ce mai multe persoane achizitioneaza asfel de produse, in mare parte din cauza necesitatii de a calatori foarte des in interes de serviciu. Parintii care se afla in cautarea unui model de scaun pentru masina cu isofix pe ShopAlert  vor gasi online peste 400 de modele, disponibile acum la categoria corespunzatoare a site-ului. Sistemul de tip isofix asigura confortul si siguranta celor mici in timpul mersului cu masina, permitand copiilor sa calatoreasca fara griji cu ajutorul acestor accesorii moderne.

Un model dotat cu sistem isofix se vinde cu 655 lei pe site, fiind prevazut cu conectori telescopici si ancora Top Tether, alaturi de multe alte elemente specifice acestui tip de accesorii pentru copii.

Acum gasiti mii de modele de scaune auto destinate copiilor pe site-ul ShopAlert

Daca doresti produse ale unor firme specializate, durabile si de calitate, merita sa accesezi aceasta categorie a site-ului. Parintii care doresc articole de calitate, care sa ofere stabilitate si siguranta celor mici in timpul transportului, vor gasi o serie de modele de scaune auto destinate copiilor pe site-ul ShopAlert la preturi accesibule. Acestea sunt prevazute cu pernuta interioara si protectie speciala a centurii, in dreptul umarului. Totodata, numeroase modele de scaune de masina pentru bebelusi dispun de huse detasabile, capotine pliabile si sisteme de protectie laterala in caz de impact.

Anumite tipuri de scaune din aceasta categorie sunt prevazute cu centuri de prindere in 3 puncte ajustabile pe inaltime, fiind usor de instalat si confectionate din materiale cu textura moale, placute la atingere, care lasa pielea copilului sa respire si prezinta avantajul de a putea fi utilizate pentru calatorii lungi.

Articolele din gama scaunelor pentru masini propuse de specialistii site-ului ShopAlert sunt confectionate conform celor mai exigente standarde ale calitatii, fiind disponibile online la preturi care incep in urul sumei de 50 lei, pentru un model simplu, ajungand pana la pretul de 5319 lei, in cazul unui scaun cu sistem de prindere de tip isofix.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram