Ceasuri barbatesti Gucci si Guess pe platforma 360Mall

21 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Daca doresti sa faci un cadou deosebit unei persoane dragi, merita sa descoperi oportunitatile oferite de mediul online. Internetul iti ofera un mare numar de variante atunci cand te afli in cautarea unui accesoriu ideal, dar pentru a gasi ceasul de firma pe care ti-l doresti vei avea nevoie de un site bine pregatit, care iti propune articole de calitate si, nu in ultimul rand, preturi accesibile.

Platforma 360Mall aduce in atentia cumparatorilor, odata cu sosirea toamnei si apropierea perioadei in care vom pregati cadouri deosebite pentru cei dragi, articole noi din colectiile de accesorii ale marilor case de moda. Astfel, gama ceasurilor barbatesti de la brandul Gucci ofera clientilor site-ului ocazia de a cumpara produse apartinand unuia dintre cele mai cunsocute branduri, ceasuri de o precizie deosebita, cu design unic.

Fie ca vorbim de Gucci sau Guess, aceste case de moda si-au pus amprenta asupra stilului accesoriilor si articolelor pe care le comercializeaza, oferind cumparatorilor posibilitatea de a purta ceasuri barbatesti de o calitate iesita din comun. Un ceas marca Gucci  rezistent la apa, cu ecran analog si mecanism mecanic, se vinde cu 6133 lei prin intermediul site-ului, iar un articol in stil sport, prevazut cu bratara de cauciuc si provenit de la acelasi brand celebru, costa 5962 lei pe platforma 360Mall.

Ceasuri barbatesti Guess disponibile online

Pretul unui superb model de la aceasta companie este de 953 lei, iar platforma de fashion va ofera si alte articole de marca. Vorbim, prin urmare, de ceasurile elegante semnate Fossil, Michael Kors sau Nautica. Nici branduri apreciate precum Atlantic, Cerruti sau Citizen nu lipsesc din oferta online, iar preturile sunt pe masura design-ului si calitatii lor de exceptie. Pasionatii de shopping online vor descoperi peste 100 de modele de ceasuri pentru barbati marca Guess pe 360Mall. Din randul variantelor promovate se evidentiaza un articol  elegant semnat de designerii cunoscutului brand, prevazut cu ecran de culoare albastra si carcasa din otel inoxidabil cu o discreta nuanta aurie. Orice barbat elegant va aprecia designul discret si plin de rafinament al acestor accesorii stilate.

Printre cele mai scumpe accesorii pentru barbati de la aceasta casa de moda se numara un model de ceas disponibil la pretul de 1234 lei, apartinand colectiei Chaser a marelui brand. Acest accesoriu in stilul fashion sport este prevazut cu geam din cristal mineral si bratara in nuante de argintiu si aur roz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram