Fotolii puf clasice si de birou disponibile pe Henderson

18 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Magazinul Henderson se mentine in atentia iubitorilor de mobila de calitate si decoratiuni interioare prin gama sa bogata de fotolii puf disponibile pe site. Primul magazin online din Romania va pune la dispozitie unele dintre cele mai moderne modele de fotolii capitonate cu puf  sau pentru birou, prezentand o serie de variante clasice sau cu design inovator. Numeroase modele de fotolii de puf isi asteapta cumparatorii la sectiunea corespunzatoare a site-ului, iar persoanelor care doresc sa schimbe decoratiunile din living li se ofera noi oportunitati prin intermediul magazinului Henderson.

Pentru birou, acest magazin modern a pregatit o serie de fotolii elegante si rezistente, care se incadreaza in gama de articole clasice de mobilier.

Modele originale de fotolii clasice pe site-ul Henderson

Daca pretul unui model de fotolii puf produs de firma Eichholtz, tapitate cu piele, este de 2138 Ron, magazinul online va propune, de asemenea, multe alte variante de fotolii cu design deosebit, la preturi rezonabile. Astfel, pentru un fotoliu ce poarta semnatura firmei Hubsch, pretul poate atinge suma de 518 Ron, iar articolele clasice sau pentru birou create de Dialma Brown pot atinge costuri ce depasesc 10000 Ron, in cazul fotoliilor capitonate si tapitate cu piele naturala, avand un design design deosebit si fiind caracterizate de eleganta specifica respectivului producator.

Tot pe Henderson veti putea gasi fotolii clasice cu cadru din lemn masiv si acoperite cu piele ecologica sau naturala, alaturi de articole similare destinate amenajarii oricarui birou modern. Modele clasice sau tabureti capitonati cu puf au fost incluse in oferta variata a firmei, fiind afisate pe paginile site-ului.

Magazinul online va propune modele elegante de fotolii birou

Pretul unor fotolii de birou produse de Dialma Brown, tapitate cu piele naturala si avand un aspect impunator, poate atinge suma de 12777 Ron, iar modelele oferite de Henderson vor avea un efect deosebit asupra oricarui colaborator sau vizitator al sediului dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram