Zeci de sortimente de coltare fixe disponibile online

17 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Site-ul de mobila DecoStores aduce in atentia vizitatorilor modele ingenioase de canapele, alaturi de gama variata de coltare fixe la DecoStores disponibile la magazinele online partenere, in diverse variante. De asemenea, site-ul va ofera ocazia sa comandati online modele de coltare sau tipuri de canapele cu tapiterii in diverse nuante, incepand cu tonuri neutre de gri sau bej si ajungand la culori vii din gama tonurilor de albastru, grena sau ocru.

Peste 100 de modele fixe de coltare sunt promovate in cadrul ofertei bogate de mobila a acestui site performant, iar cumparatorii vor fi surprinsi de diversitatea si de calitatea articolelor prezentate la sectiunea respectiva a platformei online. Pe DecoStores veti putea gasi coltare fixe cu tapiterie de culoare grena, produse de firma WPL si disponibile online la pretul de 4021 Ron. O mare parte din aceste articole sunt disponibile la comanda in diverse dimensiuni si variante, fixe sau extensibile, iar stilul minimalist al acestor piese deosebite poarta amprenta firmelor nordice de mobila si decoratiuni.

Pe site-ul DecoStores puteti gasi, de asemenea, canapele produse de firma Samoa care pot fi comandate in variante extensibile sau fixe, model pentru care exista si varianta constructiva a unor coltare fixe.

Mobilier si coltare cu design modern pe DecoStores

Variantele de coltare din oferta DecoStores propuse de specialistii site-ului sunt disponibile la preturi care pot depasi suma de 4000 Ron in cazul modelelor fixe, iar costurile variantelor extensibile ajung pana la 13629 Ron pe DecoStores.

Modelele de coltare fixe produse de compania Vivonia se remarca prin stilul modern, liniile simple si tapiteriile in nuante asortabile. Structura acestor articole elegante include cadre si picioare de lemn, iar clientii vor putea sa opteze pentru varianta unor finisaje avand culoarea lemnului de stejar.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram