Zeci de modele de blugi dama Armani Calvin Klein sau Diesel pe ShopAlert

16 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Sezonul estival este din ce in ce mai aproape, iar pregatirile de vacanta ne vor face sa ne gandim la haine comode si usoare, cu un aer cool si relaxat. Bineinteles ca ne vom indrepta atentia catre blugii prespalati sau cu aspect uzat (acestia sunt inca in trenduri), dar si catre variantele skinny sau boyfriend.

Iata un site cu oferta variata, cara ne aduce haine pentru femei, copii si barbati purtand semnatura unor mari case de moda. Pe ShopAlert gasim pantaloni din denim de la branduri foarte cunoscute cum ar fi Levis sau Pepe Jeans. Zeci de modele de blugi pentru dama de la brandul Armani sunt afisate pe ShopAlert, iar dumneavoastra veti avea ocazia de a alege modelele tip stretch sau blugii drepti sau cu aspect uzat disponibili online in oferta site-ului. Preturile modelelor afisate la aceasta categorie pot depasi suma de 900 Ron, in cazul unui model de jeans stramti marca Armani, cu aspect uzat.

La polul opus al preturilor pentru blugii semnati de designerii acestui brand renumit se afla o pereche disponibila pentru 596 lei pe magazinul de provenienta.

Articole semnate C Klein sau provenite de la celebrul brand Diesel isi asteapta cumparatorii la sectiunile corespunzatoare de pe platforma de fashion, alaturi de multe alte articole vestimentare fabricate de unele dintre cele mai cunoscute case de moda.

Blugi pentru dama de la Calvin Klein la preturi corecte

Variantele de tip boyfriend, stretch sau cu croiala straight nu lipsesc din selectia promovata la aceasta categorie. Perechi cool de jeans in nuante deschise de albastru, bej, crem sau chiar de culoare alba sunt prezentate pe site la categoria blugilor pentru dama de la Calvin Klein a platformei ShopAlert. O pereche cu croiala boyfriend purtand semnatura marelui brand, de culoare albastru deschis si avand aspect uzat, se vinde online la pretul de 470 lei.

Zeci de modele de blugi dama Diesel disponibile online

Daca o pereche de genul slim bootcut purtand semnatura celebrei case de moda costa 527 lei, puteti gasi online modele disponibile la pretul de 1049 lei. Persoanele care prefera articolele vestimentare de firma, in detrimentul hainelor mai ieftine disponibile pe piata, vor descoperi o selectie interesanta de blugi marca Diesel in oferta ShopAlert dedicata noului sezon. In plus, variantele cool din denim de la aceasta sectiune sunt disponibile in nuante de bleumarin, alb sau albastru deschis, cu preturi rezonabile care reflecta calitatea deosebita a acestor produse. Exista si filtre de culoare, care va vor ajuta sa alegeti cu usurinta modelul pe care vi-l doriti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram