Birouri scaune si mobilier birou de calitate pe site ul Henderson

11 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Zeci de modele de birouri isi asteapta cumparatorii in cadrul sectiunii corespunzatoare a magazinului Henderson. Fiind primul site din Romania specializat in comercializarea de articole de mobilier de birou, Henderson a pregatit pentru clientii sai o mare varietate de birouri si scaune tip office, afisate in sectiunile respective ale magazinului online.

Alaturi de scaune, extensii de birouri si alte modele originale, cu structura complexa, produsele prezentate in cadrul acestei categorii se incadreaza in liniile stabilite de designerii nordici, avand ca reper stilul practic si minimalist specific firmelor din respectiva regiune a Europei.

Daca pretul unor modele de birouri produse de firma Tomasucci, cu structura realizata din aliaje nichelate, poate ajunge la 648 Ron, aveti la dispozitie pe site articole de mobilier similare disponibile online pentru suma de 21022 Ron, in cazul unui birou cu design clasic purtand semnatura designerilor firmei Eichholtz. Acest articol confectionat in stilul Ludovic XV, avand blat din piele ecologica si finisaje nichelate, se remarca prin stilul deosebit, care aminteste de epoci trecute si impresioneaza prin eleganta si rafinament. Cele mai elegante birouri vor putea beneficia de acest gen de mobilier furnizat de Henderson.

Scaune birou si mobilier de calitate pe site-ul Henderson

Variante directoriale, ergonomice sau de conferinta de scaune birou va asteapta pe paginile acestui performant site de mobila si decoratiuni interioare. Pentru orice colaborator sau vizitator al sediului unei companii, aspectul si ambianta biroului unde au loc discutiile de afaceri au o deosebita importanta.

121 de modele elegante de scaune de birou sunt prezentate pe site-ul Henderson, avand preturi ce pot depasi uneori suma de 4000 Ron. Din gama variata de articole de mobilier propuse de designeri, veti putea alege modele cu picior reglabil, structuri nichelate sau scaune  cu sezut capitonat si tapitat cu materiale de calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram