Oferte de iarna de la Ogorul ro: 3 modele de freze de zapada cu livrare gratuita

10 noiembrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Acum ca iarna bate la usa, freze de zapada sunt scoase din depozite si sunt pregatite pentru un nou sezon. Iar cine nu are freze de zapada, sa-si cumpere, caci aceste utilaje sunt ideale pentru curatarea cat mai usoara si mai rapida a zapezii din curte, din jurul ei, de pe strada, de pe alei sau de pe terenuri mai mici sau mai mari. Important este sa alegi calitate in momentul achizitiei si freza te va tine daca nu o viata intreaga, cel putin o foarte lunga perioada de timp in care-si va face treaba cu brio.

De unde cumpar freze de zapada?

In ceea ce priveste freze de zapada, profesionale, echipate cu tot ce-ti trebuie, robuste, care fac fata si terenurilor mari, dar si terenurilor accidentate, modele diferite cu dimensiuni diferite, gasesti de cumparat in magazinul online Ogorul.ro.

Ogorul .ro iti propune fel si fel de articole pentru casa si gradina, produse agro-farm, utilaje si accesorii agricole, cat si masini unele si accesorii de cea mai buna calitate. Partenerii Ogorul .ro sunt nume cu renume in acest domeniu si te intampina cu belsug si spor pentru casa si/sau afacerea ta.

Ce freze de zapada sa aleg?

Ogorul .ro iti propune foarte multe modele de freze de zapada, tu vei alege, desigur, in functie de nevoile tale. Insa, ca o recomandare, Ogorul .ro te imbie cu 3 oferte care nu numai ca sunt la reducere, dar te vei bucura si de livrare gratuita oriunde in tara:

  1. Freza de zapada de la O-Mac, model ST 5266 PB TRAC cu 7 CP si latimea de lucru de 66 cm. Este freza ideala pentru suprafetele de teren mari. Este un utilaj profesionist datorita motorului B&S de 249 centimetri cubi care face fata cu brio atat terenurilor dificile, cat si caderilor masive de zapada. Freza este dotata cu un sistem avansat de tractiune, are manere cu sistem de incalzire si iluminare pentru timp de noapte. Iti este oferita cu o reducere de 9%, iar livrarea este rapida si, in plus, gratuita, oriunde in Romania;
  2. Freza de zapada de la O-Mac, model Stiga Prisma Basic cu 5 CP si latimea de lucru 55 cm. Se potriveste de minune suprafetelor medii, dar si mari, este rezistenta la conditii nefavorabile si la lucrari indelungate. Utilajul se manevreaza usor, iar zapada este aruncata de-o parte si de alta a drumului, la 10 metri. Sistemul de roti este dotat cu anvelope fabricate dintr-un cauciuc rezistent, evitandu-se astfel alunecarea. Primesti si in acest caz 9% reducere in momentul achizitiei;
  3. Freza de zapada de la Ruris, pe benzina, model Himalaya 602 cu 7 CP si latimea de lucru 66 cm. Motorul porneste automat, la cheie, fiind gata in orice moment de lucru, nu ingheata iar freza poate fi utilizata si pe timp de ger. Este dotata cu far de lucru, iar viteza de deplasare se face in trepte depinzand de grosimea stratului de zapada. Produsul este echipat cu tot ce ai nevoie pentru rezultate de exceptie. Care este reducerea oferita de Ogorul .ro? De 13% si in acest caz si, desigur, primesti si transport gratuit.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram