Teava rotunda zincata in oferta online la Mesteru Manole

9 noiembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Teava rotunda zincata este de fapt o teava din otel care a fost supusa procesului de zincare. Stratul de zinc se aplica atat la interior, cat si la exterior pentru a oferi tevii o protectie ridicata impotriva coroziunii si evident pentru a-i mari acesteia rezistenta in timp. Acest strat de zinc si numai sunt elementele specifice care fac ca teava rotunda zincata sa fie alegerea preferata a constructorilor de fiecare data cand au nevoie sa utilizez un material rezistent, durabil si de calitate.
Pentru a folosi teava rotunda zincata cat mai mult si avand aceleasi proprietati este recomandat ca aceasta sa fie imbinata cu alte elemente doar prin filetare. Acest tip de teava poate fi sudat, insa prin procesul de sudare va fi afectata stratul protector de zinc pe de o parte si de cealalta a liniei de sudura. Chiar daca la suprafata aceste lucru se poate retusa cu ajutorul unei vopsele bogata in zinc, in interior acest lucru este imposibil lasand loc ca rugina sa se instaleze imediat.

Cateva caracteristici speciale pe care le are teava rotunda zincata

Cost redus – procesul de zincare la care este supusa teava rotunda zincata este unul destul de ieftin. Astfel, datorita acestui lucru folosirea acestui material in cadrul anumitor proiecte vine cu un cost redus, cost ce se va vedea ca fiind o economie foarte buna.

Durata de utilizare ridicata – tot datorita protectiei anti-coroziune pe care o are, aceasta teava rotunda zincata are o durata ridicata de viata. Aceasta poate sa reziste chiar si pana la 35-40 de ani, desi au fost cazuri in care aceasta a rezistat mai mult fara ca proprietatile sale sa fie afectate. Intr-adevarat durata de viata depinde foarte mult si de calitatea procesului de zincare la care aceasta a fost supusa in procesul de productie. De asemenea, si zona unde teava rotunda zincata va fi folosita este un alt lucru care contribuie la durata acesteia de viata.

Eficienta ridicata – luand in calcul cele doua caracteristici de mai sus si adaungand faptul ca teava rotunda zincata rezista foarte bine la socuri si faptul ca aceasta poate fi verifica de anumite probleme vizual, putem spune ca acest material este unul foarte eficient. Aceasta se foloseste imediat cum a fost comandata si nu mai are nevoie de alte etape premergatoare proiectului pentru care a fost comandata.

Unde utilizeaza constructorii teava rotunda zincata?

Teava rotunda zincata se foloseste cel mai des pentru transportul fluidelor si al gazelor non-agresive, dar si in domeniul constructiilor pentru realizarea de stalpi.
Aceasta mai este utilizata si pentru realizarea retelelor pentru transportului apei calde sau reci potabile, a instalatiilor termice, dar si pentru transportul agentului termic cu presiunea de maxim 50 de bari.
Teava rotunda zincata se utilizeaza in domeniul transportului de fluide si gaze non-agresive datorita faptului ca are o rezistenta foarte buna la agentii corozivi (caracteristici prezentate mai sus).

Daca aveti nevoie de teava rotunda zincata de calitate o gasiti online la Mesteru Manole la un super pret. Pentru constructii rezistente apelati cu incredere la produsele de la Mesteru Manole!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram