Mobila living si dulapuri de la Henderson

8 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Henderson magazinul online care ne-a obisnuit cu articole variate si de calitate, din game variate de produse cu ar fi mobila living sau dulapuri pentru living, aduce in atentia cumparatorilor noi modele de piese de mobila in culori deschise caracterizate prin design modern, alaturi de dulapuri vintage care pot fi achizitionate cu preturi de ordinul a 723 Ron, in cazul unui dulap de living cu 2 sertare si 2 usi produs de JTL, marca Tadeusz.

Alaturi de modele de dulapuri cu design deosebit, gasim in magazinul Henderson  biblioteci, birouri, comode, comode TV, dulapuri, rafturi sau vitrine.

Dulapuri living moderne sau vintage la Henderson

Un model din aceasta gama, inalt si cu vitrine din sticla, se vinde pe site-ul magazinului Henderson la pretul de 1262 Ron, iar un model din aceeasi categorie de dulapuri living costa 12896 Ron, caz in care avem in discutie o piesa de exceptie produsa de Nordal, confectionata din lemn negru si crem, oferind astfel o deosebita combinatie de culori. Un alt produs deosebit inclus in gama dulapuri living este reprezentat de un articol de culoare gri uzat, cu oglinda, marca IXIA.

Mobila living de calitate la Henderson

Fie ca vorbim de modele cu design modern cuprinse in gama produsa de Szynaka sau alti designeri pentru Henderson, cum ar fi o biblioteca dubla din PAL melaminat cu pretul de 403 Ron sau un dulap din lemn paulonia natural produs de IXIA costand 1749 Ron,  sau de alte categorii de mobila living (birouri, vitrine, rafturi de la Henderson), va putem garanta calitatea articolelor Henderson.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram