Augmentarea pomeților intervenția care te ajuta sa îți pastrezi tinerețea

8 noiembrie 2016

Pomeții se află în centrul feței și sunt primii afectați de trecerea timpului sau de dietele pentru slăbit. Trecerea timpului are ca efect pierderea de volum în reliefurile feței, prin subțierea grăsimii și lăsarea trăsăturilor acesteia, în special la nivelul pomeților.

Echilibrarea aspectului facial se poate realiza în cabinetul doctorului estetician Călin Doboș printr-o metodă non-chirurgicală, ce implică injectarea unor substanțe la nivelul pomeților.

„Pomeții proeminenți și o simetrie aproape perfectă a feței armonizează trăsăturile atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Chiar dacă se spune că pomeții sunt cei care dau feminitate feței, intervenția de augmentare a pomeților este tot mai căutată și în rândul bărbaților. Observăm o deschidere tot mai mare a bărbaților pentru intervențiile de îmbunătățire a aspectului fizic.” A explicat dr. chirurg estetician, Călin Doboș.

Injectarea pomeților se realizează cu scopul de a oferi un aspect cât mai plăcut al feței, iar filling-ul (umplerea pomeților) se poate realiza atât cu acid hialuronic, cât și cu grăsime proprie. În cazul umplerii cu acid hialuronic, rezultatul este vizibil imediat, injectarea se face sub anestezie locală și intervalul recomandat între sedințe este de 2-4 ani. La injectarea cu grăsime proprie, pentru un rezultat stabil sunt necesare 2-5 repetări. În ambele cazuri, nu există urme sau incizii.

Augmentarea pomeților este recomandată atât persoanelor cu vârstă, cât și persoanelor tinere care doresc să își echilibreze trăsăturile faciale. Perioada de recuperare după această intervenție este mică, durerile după operație sunt minime, iar rezultate sunt vizibile imediat.

Despre Dr. Călin Doboș

Dr. Călin Doboș deține o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 15 ani de lucru în țară, dar și prin participarea la diferite congrese internaționale în aproape toate țările din Europa, pe continentul American, SUA, Canada și Asia. Acesta a reușit să aducă la noi în țară cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.
Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual reprezintă cartea de vizită a Dr. Călin Doboș.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram