Transport inter si international de marfa la preturi foarte bune doar la Rilvan

7 noiembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Daca doriti sa transportati intern si international marfa intr-un mod sigur, profesionist si de calitate alegeti serviciile oferite de casa de expeditii Rilvan. Aici veti gasi intotdeauna partenerul de care aveti nevoie pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata oriunde in lume la preturi foarte bune.

De ce sa alegeti sa transportati marfa cu Rilvan?

Rilvan este o casa de expeditii infiintata in anul 1998 fiind specializata in transportul intern si international de marfa. Avand in vedere experienta de aproape 20 de ani pe care aceasta companie o are, este evident ca serviciile oferite de catre aceasta sunt unele extrem de profesioniste. Personalul care lucreaza in cadrul acestei companii este unul calificat care trateaza intr-un mod eficient si responsabil toate solicitarile pentru transport primite.
In acest moment Rilvan are sedii si depozite atat in Bucuresti (in cadrul aeroportului Otopeni), dar si in Portul Constanta si in Constanta Sud-Agigea.
Pricipalul scop al acestei companii este de a oferi servicii de transport de marfa integrate pentru transport la nivel global.
Este foarte important ca transportul intern si international de marfa pe care il alegeti de la Rilvan sa fie unul pe care va puteti baza si in care sa aveti deplina incredere. In plus, personalul acreditat din cadrul acestei companii va ofera incredere de care aveti nevoie atunci cand alegeti un partener pentru o astfel de colaborare. Toate serviciile oferite beneficiaza de preturi si oferte personalizate facute ca dumneavoastra sa vi se ofere intotdeauna cea mai buna solutie.

Ce tipuri de transport intern si international de marfa ofera Rilvan?

Aceasta compania va ofera trei tipuri de transpoturi de marfa personalzate in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra. Serviciile de transport de marfa din care puteti alege sunt urmatoarele:

Transport de marfa aerian – acest tip de seriviciu este alegerea optima pentru transportul rapid al marfurilor oriunde in lume. Cu ajutorul acestui tip de serviciu puteti opta pentru „door to door”, „airport to door”, „door to aiport” si „airport to airport”, astfel marfa dumneavoastra va fi transportata intr-un mod personalizat.

Transport de marfa rutier – in cadrul acestui serviciu puteti opta pentru regin de camion complet sau regin de grupaj. De asemenea, puteti alege si varianta de transport in 24 de ore oriunde in Romania.

Transport de marfa maritim – principalele alternativile ale acestui tip sunt „port-port” si „door to doo”, dar si alte solutii personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Asadar, putem spune ca la Rilvan veti gasi intotdeauna solutia optima pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la locul dorit in timpul dorit.
Pentru mai multe informatii si cereri de oferta puteti trimite un email la [email protected] sau puteti suna la numarul de telefon 0737 020 022.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram