Cercei aur dama si bijuterii din argint pe ShopAlert

7 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Cercei avand aplicatii din cristale Swarovski, piese statement incluzand pietre in nuante indraznete de roz sau ciclam, modele de tip lant, in forma de inima, avand aplicatii din cristale albastre sau negre, bijuterii in forma de spirala sau confectionati din argint placat cu aur-toate aceste articole de o eleganta deosebita pot fi vazute la categoria cerceilor de dama prezentati online. Peste 2500 de produse va asteapta la categoria cerceilor pentru dama a platformei online ShopAlert, dintre care o mare parte sunt bijuterii confectionate din aur alb de cea mai buna calitate. Lucrate atent si avand modele rafinate si discrete, adaptabile multor tinute de seara si putand fi incadrate cu succes in orice tinuta de zi, bijuteriile prezentate de ShopAlert pot fi selectate dintr-o multitudine de variante. Platforma online va ofera posibilitatea de a sorta modelele in functie de pret, pentru a alege in cel mai usor fel cu putinta modelul de cercei care vi se potriveste.

Cercei argint dama cu aplicatii cu cristale Swarovski

218 de astfel de produse, cu preturi care incep la 25 de lei, sunt puse la dispozitia dumneavoastra pe site. Pentru pretul de 27 de lei, puteti achizitiona online o pereche de cercei trendy din argint pentru dama pe ShopAlert - modelul este ornamentat cu cristale fashion, avand un aspect ideal pentru a se incadra intr-o tinuta de zi. La polul opus aveti la dispozitie variante complexe, de o eleganta deosebita, care se vand la pretul de 298 lei pe platforma de haine si accesorii.

Un model filigranat lucrat in forma unor frunze de toamna, avand in compozitie argint in proportie de 92,5%, are pretul de 298 lei pe site. O pereche de cercei accesorizati cu cristale Swarovski va costa 229 lei, fiind prevazuti cu sistem de prindere tip carlig.

Daca o pereche din gama cerceilor pentru dama fabricati din aur cu design simplu si elegant se vinde cu 297 lei pe site, avem la polul opus un model complex, incrustat cu cristale, la pretul de 18852 lei.

Fabricate din metale pretioase, aceste bijuterii delicate va vor infrumuseta rochiile elegante sau tinutele de zi alaturi de care le veti purta. Per total, platforma ne aduce aproape 1800 de modele din gama cerceilor, articole delicate avand un design deosebit si fiind ornamentate cu cristale cizelate cu finete.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram