Uleiul de cocos pentru par si proprietatile pe care le detine

4 noiembrie 2016
Autor:
Fortin

Multe persoane apeleaza pentru remediarea acestor probleme la produse din comert care contin o multime de substante chimice care ii dauneaza si mai mult, agravandacneea sau orice alta afectiune de care sufera tenul. Insa putine persoane stiu cat este de benefic uleiul de cocos pentru ten.

Pe langa faptul ca uleiul de cocos reprezinta un produs de ingrijire natural, care nu contine produse chimice precum produsele din comert, acesta mai ofera si o multime de avantaje,curatand tenul si eliminand impuritatile.
In ultimii ani, persoanele constientizeaza tot mai mult efectele benefice de care dispune uleiul de cocos pentru ten, astfel transformandu-l intr-un produs din ce in ce mai cautat de doamnele care doresc un ten fara imperfectiuni.

Acest lucru este posibil datorita faptului ca uleiul de cocos dispune de proprietati antibacteriene, precum si de proprietati antifungice, astfel lupta cu acestea devine multmai usoara cand se dispune de un astfel de aliat.
Un alt punct in plus pentru uleiul de cocos este adus de faptul ca acesta mai este si hidratant si in acelasi timp este extrem de grijuliu cu epiderma tenului. Prin urmare, toate aceste proprietati adunate intr-un singur produs, fac din uleiul de cocos substanta care poate inlocui toate celelelate produse de ingrijire din comert, care de altfel mai sunt si extrem de scumpe.

Beneficiile uleiului de cocos pentru ten

Beneficiile uleiului de cocos pentru ten sunt extrem de multe, insa aici vom prezenta un rezumat al acestora,pentru ca persoanele sa poata sa-si faca o idee despre acest produs.
Astfel :
Uleiul de cocos poate fi folosit de catre orice persoana, insa cel mai mult el este indicat persoanelor care au un tenu scat, deshidratat sau care este iritat sau detine inflamatii.
Datorita proprietatilor sale, uleiul de cocos contribuie la hidratarea si catifelarea pielii.
Este folosit si pe post de exfoliant, inlaturand cu succes toate imperfectiunile, precum si impuritatile adunate pe timpul zilei.
De asemenea, uleiul de cocos contribuie si la incetinirea procesului de imbatranire a pielii.
Nu in ultimul rand, uleiul de cococ ii confera tenului stralucire.

Despre uleiul de cocos se mai stie ca el este imbogatit cu fier si contine vitaminele E si K. aceste trasaturi ale uleiului sunt anume cele care il fac atat de valoros.

Cum se poate comanda acest ulei de cocos pentru ten ?

Remediitraditionale.ro este un magazin virtual care se ocupa cu comercializarea produselor naturale. Pe site-ul acestora veti putea gasi si ulei de cocos care este perfect pentru folosirea in procesul de infrumusetare.
Comanda se poate face online, accesand site-ul si alegand produsul care se doreste. Dupa, in sectiunea cosul meu se poate finliza comanda, urmad ca produsul sa va fie livrat acasa, iar plata sa se faca la primire.
Pentru mai multe informatii despre produse se poate lua legatura cu un consultant al magazinului, prin appel telefonic la : 0769 157 527 sau 0744 706 005 sau prin trimiterea unui email la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram