Dulapuri vintage si mobila dormitor de calitate pe Decostores

3 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Este important ca, atunci cand ne decidem sa cumparam mobilier pentru amenajarea dormitorului, sa tinem cont de dimensiunile incaperii in raport cu cele ale piesei de mobila pe care dorim sa o cumparam. Pentru o camera dintr-un apartament de bloc cu dimensiuni modeste, nu recomandam sa cumparati dulapuri masive, greoaie, care sa fie greu de transportat si sa ocupe mult spatiu in incaperea respectiva.

Iata o platforma de decoratiuni care va aduce produse de o calitate iesita din comun, ar caror design se va incadra foarte bine in ambianta casei dumneavoastra. Alaturi de modelele elegante de dulapuri in stil vintage de pe DecoStores, site-ul va prezinta o gama larga de articole de mobilier pentru dormitoare, disponibila online in numeroase variante confectionate din materiale de calitate, avand design modern, adaptabil oricarei locuinte.

 

Dulapuri dormitor in stil vintage sau modern, spatii de depozitare ideale

Peste 100 de variante pot fi comandate online prin intermediul site-ului de amenajari interioare. Articolele prezentate pe platforma sunt incapatoare si practice, iar liniile lor simple va vor oferi idei noi de home design. Dormitorul dumneavoastra va capata un nou look cu ajutorul acestor modele elegante, dar si deosebit de practice. Spre exemplu, pentru mai putin de 1500 Ron veti putea cumpara un dulap cu 6 usi cu finisaje de culoare alba, care va arata extraordinar in orice tip de incapere. Avem convingerea ca, dintre zecile de modele de dulapuri rafinate de dormitor prezentate pe Decostores, veti putea alege o varianta care sa se incadreze in stilul celorlalte articole de mobilier din cadrul locuintei dumenavoastra. Totodata, va recomandam sa va orientati catre dulapuri inalte, dar mai putin voluminoase, in cazul in care nu aveti o locuinta foarte spatioasa, iar daca locuiti intr-o vila eleganta puteti opta pentru un model cu picioare curbate propus pe site, disponibil la pretul de 5548 Ron. Confectionat din lemn masiv de brad si avand un stil clasic, dulapul este prevazut cu 3 usi si 3 sertare spatioase, putand deveni atat o piesa dintr-un decor inspirat, cat si un spatiu eficient de depozitare.

Mobila dormitor de calitate pe Decostores

Peste 4900 de produse vor putea fi admirate la aceasta sectiune a paginii. Piese vintage, etajere, oglinzi sau mese de toaleta elegante sunt prezentate in cadrul ofertei variate de mobila pentru dormitor pe site-ul DecoStores, cuprinzabd articole avand preturi intre 1100 Ron si sume care depasesc 13000 Ron. Mobilierul in stil retro este din ce in ce mai des solicitat de cumparatori, iar platforma de decoratiuni ofera clientilor sai dulapuri dormitor sau variante cu aer vintage, care pot da o nota de personalitate oricarei incaperi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram