Cum alegem rochia de seara in functie de personalitatea pe care o avem?

3 noiembrie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Piesele vestimentare pe care le purtam ne definesc personalitatea si transmit intr-un mod direct ceva despre noi. Involuntar le alegem in functie de gusturile pe care le avem, doar foarte rar femeile, in mod special, aleg hainele in functie de trenduri. Iar cand vine vorba despre un eveniment important reprezentantele sexului frumos stabilesc o legatura stransa cu rochiile de seara.

Dupa cum spun specialistii, impactul vizual conteaza aproximativ 70%, iar un eveniment este momentul oportun pentru a transmite ceva despre noi. Rochiile de seara elegante sunt adevarate instrumente prin care putem sa iesim in evidenta, sa ne facem „auzite”, dar mai ales vazute. Mai mult decat atat, o asemenea rochie reflecta, de fapt, modul in care noi ne raportam la relatiile cu cei din jur, de aceea aceasta trebuie sa corespunda cu preferintele noastre vestimentare si cu personalitatea noastra.

Iata deci de ce este atat de importanta alegerea rochiei de seara care sa se potrivesca cu personalitatea noastra. Am facut o lista cu tipurile de personalitate ale femeilor si cu modelele de rochii de seara care... citeste AICI.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram