Cautati carucioare si mese inox? Cominox este unul dintre cei mai profesionisti producatori accesorii inox

2 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Pentru numeroase domenii din industria alimentara, firme din zona HoReCa, dar si pentru a fi folosite in spitale sau clinici, articolele de mobilier din aliaje inoxidabile fabricate de Cominox sunt deosebit de utile, asigurand mentinerea unor standarde de igiena optime, corespunzatoare cerintelor actuale. Gama de carucioare inox produse de Cominox, alaturi de categoria meselor din acelasi tip de materiale, reprezinta accesorii pentru care firma bucuresteana inregistreaza cereri din variate domenii. In industria de procesare a laptelui, a carnii, in fabrici de paine, chipsuri, biscuiti, bauturi sau sucuri racoritoare, in hoteluri, restaurante sau alte unitati similare, este esentiala folosirea articolelor de mobilier inox.

Cominox produce mese de inox profesionale, alaturi de carucioare din materiale inoxidabile si alte piese de mobilier specifice industriei alimentare. Toate aceste articole sunt livrate de catre producatori alaturi de accesorii si alte materiale auxiliare, iar firma Cominox respecta aceste cerinte referitoare la gama de carucioare inox si mese de acelasi tip.

Unul dintre cei mai moderni producatori accesorii inox din Bucuresti, Cominox foloseste aparatura moderna

Compania respecta, in activitatea sa, cele mai moderne standarde de calitate a produselor finite, dar si cerintele ISO cu privire la respectarea normelor de sanatate si securitate a lucratorilor. Masini de debitat tabla cu laser, masini de indoit tabla cu CNC si aparate de stantat performante fac parte din aparatura moderna de care dispun cei 50 de angajati ai companiei. Categoria de mese inox include produse de calitate, a caror durabilitate este data de corectitudinea si standardele inalte ale calitatii respectate de-a lungul proceselor de fabricatie.

Mesele de inox profesionale produse de companie pot fi centrale, prevazute cu sertare sau modul de sertare, sau mese cu rebord. La randul lor, aceste mese din inox pot avea unul sau mai multe sertare, compania oferind clientilor sai o gama variata de mese de expunere, debarasare sau procesare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram