Genti dama Guess si Jessica Simpson pe site ul Gentuim

1 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Pentru noul sezon, garderoba noastra "asteapta" noi modele de posete, cu care va veti accesoriza cele mai elegante tinute. Stim deja cat de importante sunt detaliile in contextul unui outfit reusit, motiv pentru care ne vom indrepta atentia catre produse de marca, apartinand unor apreciate case de moda.

In cele ce urmeaza, vom discuta despre platforma Gentuim - acesta este un site de accesorii fashion care va ajuta sa va familiarizati cu colectiile marilor branduri si va aduce, de asemenea, un mare numar de variante trendy. Site-ul de accesorii Gentuim aduce in atentia cumparatorilor noi modele din colectiile designerilor de la Guess sau alte mari case de moda. Articolele chic purtand marca Jessica Simpson sunt, de asemenea, prezente in oferta online, alaturi de numeroase alte modele cu nume celebre.

Paleta de culori pe care o vom admira online este extrem de diversa: de la gentile in nuante neutre si pana la variantele in tonuri vii de rosu sau fuchsia, accesoriile prezentate acopera o gama cromatica larga. Posete din materiale de calitate, modele cu design inedit, accesorii casual de mana sau de umar, in nuante delicate de crem sau bej pot fi vazute in oferta bogata a platformei, alaturi de modele in combinatii de alb si negru sau genti cu insertii din materiale cu animal print. Sute de modele de genti pentru dama de la brandul Guess pot fi comandate prin intermediul site-ului Gentuim, care ofera numeroase reduceri ale articolelor provenite de la designeri celebri. Un model simplu din gama accesoriilor prezentate in aceasta categorie se vinde cu 147 Ron, in timp ce pretul unei genti create de designerii de la Guess poate atinge suma de 1289 Ron, in cazul unui frumos accesoriu de culoare alba. Aceasta frumoasa geanta de mana, cu design simplu si confectionata din piele, surprinde prin eleganta combinata cu capacitatea de a fi asociata mai multor tipuri de tinute.

Puteti purta o creatie Guess alaturi de o tinuta office sau cu un pardesiu in tonuri neutre, bucurandu-va astfel de eleganta si frumusetea acestui tip de accesorii trendy disponibile online.

Vrei un accesoriu de efect? Viziteaza categoria gentilor pentru dama de la Jessica Simpson de pe Gentuim

Creatiile Jessica Simpson surprind prin stilul modern si feminin, asociat unor nuante pastelate de gri, bej sau alb care definesc nota de prospetime a acestei colectii atractive de genti. Puteti cumpara genti cu franjuri, in nuante pastelate, la pretul de 405 Ron, sau plicuri elegante disponibile online la 355 Ron. Categoria gentilor pentru dama de la Jessica Simpson de pe Gentuim cuprinde zeci de articole cu preturi ce variaza intre 191 si 700 Ron. Aici puteti gasi si variante aflate la reduceri, cum este cazul unui model de mana care costa 308 lei (aceasta geanta chic, de culoare neagra, are in prezent un discount de 53%).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram