Corpuri de iluminat baie dormitor si interior la DecoStores

1 noiembrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Decoratiunile interioare reprezinta un teritoriu pe care DecoStores il exploreaza in permanenta, promovand mereu modele noi de obiecte pentru iluminat confectionate din materiale de calitate si pe baza unor tehnologii moderne.

Fie ca vorbim de plafoniere sau aplice pentru interior, dormitor sau baie, DecoStores va ofera o gama larga de produse, conform standardelor de calitate actuale si avand un stil modern, in general minimalist, adaptabil oricarei locuinte.

Putem spune, printre altele,  ca gama de corpuri de iluminat de la DecoStores include piese potrivite oricarui dormitor modern, intr-o varietate de modele.

Lustre, plafoniere, aplice, lampi de perete, lampadare sau aplice spot sunt prezente pe site in cadrul articolelor pentru dormitor. Peste 130 de modele de lustre cu preturi intre 291 Ron si 15018 Ron, peste 330 de plafoniere care costa intre 181 Ron si 6793 Ron si multe alte articole sunt disponibile pe site. O plafoniera cu finisaje din bronz si design special, produsa de Eichholtz, costa 6793 Ron iar o plafoniera eleganta cu abajur maro si auriu produsa de Hesmo are un pret de 4096 Ron, categoriile corpuri iluminat dormitor si interior de la DecoStores reprezentand cea mai potrivita alegere pentru decorarea locuintei dumneavoastra.

Alege din modelele de corpuri iluminat interior si baie de la DecoStores

Sute de candelabre de iluminat  interior clasice sau moderne, lustre, lampadare, aplice, suspensii, spoturi, plafoniere de interior va asteapta pe DecoStores, alaturi de becuri LED care permit economisirea energiei cu 80%. O lustra model Ideal Lux Nemo Iride cu cadru metalic cromat, capace din sticla mata si alba se vinde cu 194 Ron, iar o lustra simpla cu cadru metalic cromat cu 151 Ron. La cealalta extrema a gamei de corpuri de iluminat este un candelabru cu design unic care costa 14012 Ron .

Modelele de corpuri iluminat pentru baie

Aplice speciale pentru baie, de forma dreptunghiulara, cilindrica  sau rotunda, spoturi sau plafoniere specifice pentru baie, aplice de oglinda sunt disponibile la sectiunea corpuri iluminat baie a site-ului. Confectionate din aluminiu, sticla mata si din multe alte materiale de calitate, aceste articole se pot adapta usor pentru orice tip de baie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram